Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi vizet tudok spórolni...

Mennyi vizet tudok spórolni ha nem a wcben végzem el a dolgom hanem a kertben?

Figyelt kérdés

aug. 20. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor oké.
aug. 20. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Én pont így tettem a napokban, kimentem a határba, mennyei volt! :)
aug. 20. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Vietnámban a 60-as években a saját szarukkal trágyázták a földet (abban termett minden jó), talán még most is! 8/
aug. 20. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

Semmit. Majd feljelent a szomszéd és fizetheted a büntetést.

Az én szomszédomban is ilyen retek cigányok vannak. Ásnak egy gödröt és bele szarnak, vagy nem is ásnak mert lusták/kemény a föld.

Van szag rendesen és csótány is.

aug. 21. 07:29
 15/19 Senior Séf ***** válasza:
55%

Ne hallgass a finnyákolókra, kérdező. Nincs abban semmi rossz, csak a '70-es években szokás szerint átestek a ló másik oldalára, s hoztak egy hülye rendeletet, melynek értemében az emberi ürülék veszélyes hulladék. Tudod, mi volt régen? Az árnyékszék tartalmát kivitték a földekre. Jött a vándororvos, még be sem ért a faluba, már tudta, milyen betegségekkel fog találkozni, mert a környéken tenyésző (gyógy-)növények elárulták, hogy miben van hiány a földeken.

Manapság kezdik újra felfedezni az ürülék hasznosságát, csak a műtrágyalobbi nemigen enged teret az ilyen kezdeményezéseknek.

aug. 21. 14:37
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
90%
Mellesleg, ha csak egy csepp vizet spórolsz meg, azzal is jót teszel. Hihetetlen dőzsölés megy, ivóvízzel mossuk el a szart az otthonunkból, mintha a holnap (a gyerekeink jövője) nem is létezne.
aug. 21. 14:43
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
dobjunk össze a kérdezőnek egy barlangra és akkor tud igénytelenkedni majd egyedül :D
aug. 21. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
A macska se a wc-be szarik, mégse vegzáljuk.
aug. 22. 00:52
 19/19 anonim ***** válasza:
22%

persze :D látod ha Írországban laknátok a víz ingyen lenne :D

ezért vagyok én Írországban

ti meg szarjatok a bokorba

aug. 22. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!