Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Időt spórolni hogyan lehet?

Időt spórolni hogyan lehet?

Figyelt kérdés

#Nap #idő #ember #érdekes #Idő spórolás #Minden napi idő spórolás
2024. júl. 14. 15:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Mire szeretnél vele spórolni, elteszed nyugdíjra?

Mit értesz idő spórolás alatt?

Min szeretnél spórolni?

Kérdező, ha gyorstüzelő vagy csak úgy tudsz spórolni, ha nem kekszezel.

Amennyiben sokat alszol, akkor áttérsz kevesebb alvásra.

Ha 30 percig ülsz a budin és youtube videókat nézed, akkor meg nem viszel telefont és 10 perc alatt letudod.

Busz helyett kocsival mész, gyaloglás helyett biciklivel, stb.

A lehetőségek száma csak rajtad áll...

2024. júl. 14. 15:16
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Fermilab tokeletesen elmagyarazza ezt youtube-on.
2024. júl. 14. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
veszel mástól. Ezt csinálják a munkáltatók is.
2024. júl. 14. 15:22
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Kevesebb alvás, előre megtervezett dolgok, hogy aztán ne ott állj tanácstalanul mondjuk egy bevásárlásnál, kevesebb net, tömegközlekedés helyett kocsi, egyszerre csinálsz több dolgot, egyszerre viszel el több dolgot egy másik helyre több forduló helyett. Megtervezed a napi beosztásod,hogy azok a helyek amik közel vannak egymáshol egyszerre letudod egy alkalommal stb.
2024. júl. 14. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem időt spórolni nem lehet. Ha megpróbálod, akkor szép lassan azt veszed észre, hogy beszürkülsz és minden tevékenységnek várod a végét, hogy elkezdhesd a másikat. Nem állsz meg az apró dolgok mellett, mert nincs rá időd, hiszen hatékonyan ki akarod használni. Stesszelsz, rohansz.
2024. júl. 14. 15:51
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Multitaskinggal. Mindenkinek van az életében egy csomó holtidő, amit hasznosan is lehetne tölteni. Hogy példát is mondjak: a napi tömegközlekedés alatt lehet tanulni (nyelvet például), főzés közben fel tudom hívni anyámat, a bolti sorbanállás közben online be tudok jelentkezni orvoshoz vagy befizethetem a számlákat stb.
2024. júl. 14. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Sehogy. Az idő mindehogy telik! Arra kell törekedni, hogy minél tartalmasabban töltsd a szabadidődet!

Igyekezz minél több időt a barátaiddal, családoddal tölteni! Ne otthon ücsörögj a streamingek előtt például most nyáron! Ennél nagyobb időpocsékolás aligha van, mikor az ember "csak úgy van" és nem mozdul ki otthonról!

Tudom, közhely, de nagyon igaz: az ember egyszer fiatal és akkor kell nagyon élni!

Hajrá! Tessék élni!

2024. júl. 14. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Ja és az fontos, hogy olyan emberekkel ne foglalkozz, akik csak rosszat hoznak az életedbe! Akik állandó negativitást "adnak" csak neked, őket felejtsd el örökre!

Munkát is csak olyat csinálj, amit szeretsz csinálni! A legrosszabb lélekölő, ha olyan munkát végzel, amit gyűlölsz! Ilyen soha ne csinálj!

2024. júl. 14. 16:09
 9/16 Senior Séf ***** válasza:
94%

Az idő egy kibäszott dolog. Akármilyen jól osztod be, valahonnét mindig le kell csípni, hogy a fontosnak vélt elfoglaltságaidra jusson. Aztán 20 évvel később rájössz, hogy nem jó helyről csíptél le. És mindent be lehet pótolni, csak az időt nem.

Hadd mondjak egy példát. Nősüléskor szegények voltunk,mint a templom egere. Sebaj, másod- és harmadállást vállaltam (az átkosban még lehetett), hétvégén kőműves mellé jártam segédkezni. Lassan megszereztem mindent, ami egy élethez kell, a gyerekek is megnőttek, meglett mindenünk. (Hogy őszinte legyek,még élveztem is, hogy minden rajtam múlik, minden az én vállaimon nyugszik. Hogy szükség van rám. Csak éppen 65 évesen azt vettem észre, hogy a felnőtt csemetéimmel jószerivel csak látásból ismerjük egymást. Hálásak, hogy megkaptak mindent, de ennyi. Korrekt, de különösebb érzelmektől mentes a kapcsolatunk. Tehát amit nyertem a réven, elvesztettem a vámon.

2024. júl. 14. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Aki tud bánni vele annak megadja az Élet!
2024. júl. 15. 04:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!