Vannak olyanok akik szeretik a betelepült ázsiaiakat?
Szeretni azért túlzás, de az eddigi interakciókból kiindulva, nincsen velük semmi bajom, nagyon rendesek voltak.
Kisebb városban lakom, azonban tele van gyárral, így rettenet sok külföldit telepítettek ide, filippinótól, kínain át, arabig, fekete bőrűig tényleg van már itt sok náció. Többségük, az eddigiek alapján, rendesnek tűnt, de még így is akad köztük olyan, aki kihangosított telefonon kiabál másokkal, éjjel is, meg úgy viselkedik, mintha ő lenne a király (ezt nem az ázsiaiakra értettem).
Az én munkám sem vehetik el, mert ahhoz magyarul és angolul is anyanyelvi szinten kellene beszélniük, de egy bizonyos szintig azt is meg tudom érteni, aki haragszik rájuk, mert "miattuk" került lapátra. De akkor sem ezekre a külföldiekre kéne haragudni, hanem a köpcösre, aki elintézte ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!