Vannak olyanok akik szeretik a betelepült ázsiaiakat?
Figyelt kérdés
aug. 20. 07:37
1/15 anonim válasza:
A kínaiakkal nincs bajom, mert ők nem balhéznak, elvannak a saját üzleteikkel.
A filippinók annál nagyobb probléma, mert nagyon olcsó munkaerő! Ami azért baj, mert ha sok lesz belőlük, egy idő után a magyar cégek őket fogják előbb alkalmazni, nem pedig a saját népüket!
Nem egy olyan cég van már most is, ahol bizonyos munkaköröket csak filippínókkal végeztetnek, mert olcsók és bevállalnak rengeteg túlórát is szinte ingyen! Ez nagy baj!
2/15 Gál Gábor 2024 válasza:
Hát mivel a feleségem is az, muszáj.
4/15 anonim válasza:
Nekem nincs velük semmi bajom. Gyárban úgysem tudnék dolgozni, szóval az én munkámat tuti nem veszik el, ahhoz tökéletesen kellene tudniuk magyarul. Érdekesnek találom egyébként őket, a mi városunkban is van sok belőlük.
5/15 A kérdező kommentje:
Én bevallom, hogy nem szeretem őket! Van egy park ahova rendszeresen járok sétálni vagy kocogni. Most annyi az ázsiai hogy nem lehet tőlük megmozdulni.Nyugdíjasok azért járnak le, hogy kicsit természetközelben legyenek, de ezek az akárkik kihangosítva hallgatják a kínai zenéjüket, amire valljuk be őszintén, nem sokan vagyunk kíváncsiak! Én sem hallgatom a verbunkosok dalait! Leszedik a fákről a termést a bokrokról a friss hajtásokat, teljesen tönkreteszik a parkot! Más kultúra más nép! Sosem lesznek olyanok mint mi! A hazájukat tönkre tették most jön a miénk!
aug. 20. 08:48
6/15 anonim válasza:
Ázsiaiak ilyet???
El nem tudnám képzelni róluk.
Nekem sincs bajom velük, bármelyiket ismertem, segítőkészek, kedvesek.
7/15 Versenyzővagyok válasza:
A tinik...most àzsiai őrulet van..egyik neveltlanyomnak is kinai kis barátja van..
8/15 anonim válasza:
És az európai ferfiak kb esélytelenek … #7
9/15 anonim válasza:
szerintem nincsen veluk baj.
filippinok sem tehetnek arrol hogy dolgozniuk kell a megelhetesert + orban hivta oket szoval nyissatok ki a szemeteket.
10/15 anonim válasza:
Az hogy szeretem/utálom és az hogy akarom-e hogy itt legyenek az két külön kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!