Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó nőnek lenni?

Legyenszépnapod! kérdése:

Miért jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés
mármint miért jobb nőnek lenni, mint férfinak? ha egyaltalán van olyan dolog, ami miatt jobb

aug. 19. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Sosem leszel egyedül, mindig lesz, aki szeret téged.
aug. 19. 13:20
 2/12 A kérdező kommentje:

ja és elsősorban nők válaszaira vagyok kiváncsi, férfiakéra csak akkor ha nem gyűlölködő, féltékeny incelek

egyébként azért írtam ki ezt, mert jelenleg sajnos nem sok ilyen jut eszembe, inkább az ellenkezők, jó lenne kicsit felvidulni, a jó dolgokra koncentrálni

aug. 19. 13:21
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 ezt hogy érted? hogy mindig lesz párom? vagy hogy mindig lesznek körülöttem olyan emberek akik szeretnek? ha ez első akkor az nem igaz, nem minden nőnek van szerető párja, ha a második, akkor az miért nem függő? szerintem nem nemfüggő, inkább szerencse és jellem
aug. 19. 13:23
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Én férfi vagyok, de gondolj csak a társkeresésre.

Melyik csapathoz jobb tartozni, akik válogatnak, vagy akik közül válogatnak...

És ebbe semmi gyűlölködés nincs.

Nőként rettentően defektesnek vagy nagyravágyónak kell ahhoz lenni, hogy ne találj senkit magad mellé.

Férfiként meg még a legdefektesebb nőért meg kell szenvedned.

aug. 19. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Átélheted a várandósságot, amire minden jólelkű férfi roppant kíváncsi, hogy milyen érzés, de megtapasztalni sose fogja.
aug. 19. 13:32
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Férfiként nagyon könnyű leegyszerűsíteni, hogy a társkeresésben, különösen a szexpartner keresésben fényévekkel jobb helyzetben vannak. Ha nevezhető így, amikor nekik könnyebb rossz, max. középszerű szexre, átlag alatti partnert találni.
aug. 19. 14:00
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Mert mindig beakaszthatnak neked szexéhes férfiak! 🤪
aug. 19. 14:12
 8/12 anonim válasza:
41%

Szerintem egyáltalán nem jobb, én ha újra születhetnék ugyanúgy férfi akarnék lenni. Párszor már eljátszottam a gondolattal, és este egyedül járáskor a megerőszakolástól biztos hogy tartanék, férfiként meg max megvernek kirabolnak, de egy életre szóló traumát nem élnék át. Illetve a másik a menstruáció amit egy elég nagy átok a nőknek és túl nagy felhajtás, szimplán azért hogy valamikor lehessen egy vagy két babájuk. És már csak ezért is egyszerűbb a férfinek a nőnél mert bizonyos ciklusok hangulat ingadozással fájdalmakkal nem gyötrik havi szinten. A családi életben is a nők törődnek többet a gyerekkel vagy gyerekekkel amíg csecsemő egészen biztosan ami egyértelműen nehezebb mint dolgozni és pénzt hordani haza.

A társkeresés vagy szexpartner keresés meg tapasztalatból mondom hogy ugyanolyan egyszerű mint a nőknek, ha jóképű vagy ugyanúgy válogathatsz.

aug. 19. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Nőnek lenni sokkal jobb, írom ezt úgy, hogy én magam is nő vagyok. Egyes munkahelyeken például extra szabadnapokat osztogatnak a nőknek csak a menstruáció miatt.

Szerintem a férfiak is szívesebben menstruálnának, mint hogy dolgozzanak, de ez sajnos nem az ő döntésük.

aug. 19. 15:24
 10/12 Szolovjov ***** válasza:
70%
Nem viszik el őket a darálóba ha háború van.
aug. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!