Milyen érzés férfinak vagy nőnek lenni? Mi a különbség benne testileg és lelkileg? Olyan írjon akinek konkrét tapasztalatai vannak benne.
Elnézést rossz kategóriába ment..
Átetetné valaki emberekbe azt hiszem.
Már nem azért, de pont annyi tapasztalatod van mint másoknak.
És senkinek sincs tapasztalata mindkettőről.
Én érintett vagyok a témában, férfiként születtem, de nem igazán érzem magam annak, sőt soha nem is éreztem. 40 éves létemre, nem hiszem, hogy bármi is befolyásolt ebben, hiszen gyerekkoromban, max a szerencsekereket láttuk szombatonként. Igy alakult ki, az az erős, férfias, mindent meghágni, irányitani akaró férfi, amit társadalmi képként kaptam, mint férfiasság, bennem nincs meg, abszolút. Nem szeretek férfi lenni, még elélvezni sem szeretek, egyszerűen szégyellem.
Nem tudom jobban meghatározni, egy nő alakult ki bennem, aki vágyik arra, hogy szép nőiességre, cicalányságra vágyom. A ruha, másodlagos. Nem attól lesz valaki férfi, vagy nő, hogy milyen ruhát hord, hanem, hogy agyilag, hogy lett beállitva. Én igy születtem. Gyerekkorom óta jobban érdekeltek a babák, mint az autók, ma is jobban vonzanak a nőies dolgok, mind a classic férfias.
Ha 1 szóval emelném ki, számomra a klasszikus férfi az oroszlán, a nő a macska. Én nem vagyok oroszlán, soha nem is voltam és késztetést sem érzek rá, hogy az legyek.
5-ös Az a "jó" ebben az egészben, hogy kusza. Olvasgatok olyan történeteket, ahol végigmentek az úton, -én el sem kezdtem, csak kapirgálom-, a legtöbb story hasonlóan nem fekete/fehér, mint az enyém. Amit leirtam, az kb az, ahogy én próbálom megfejteni magam. Nagyon sokáig, még az önelfogadásom sem ment, ma már leszrm. Nálam a társadalmi képtől a szexualitás fizikájáig, minden benne van valahogy.
Azt próbáltam leirni, hogy bennem milyen érzések vannak ezzel kapcsolatban.
Ez olyan mint a Tenet, nem próbálom már megérteni, csak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!