Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy megsértődött...

Normális hogy megsértődött vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Anyum minden nap rám ír amivel nincs is baj, örülök neki, de sokszor megsértődik ha mondjuk 7 órán belül nem válaszolok. Mondtam neki hogy ezt kicsit soknak érzem a részéről. (Rám aggaszkodásnak) Sokszor a barátaimmal vagyok és nem érek rá vagy suliban

21 vagyok

aug. 19. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A stílus nem mindegy, hogy közlöd.
aug. 19. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem mindegy a stílus, plusz a mi világban meglepő, ha valaki 7 órán át nem néz a telefonjára.

Nyilván nincs vele baj, de talán el lehet intézni annyival, hogy megírod, hogy kb mikor szokott lenni időd megnézni a telód, esetleg megírod, hogy találkozol a barátaiddal, nem fogod nézni a telefonodat.

aug. 19. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az sem mindegy,hogy mit ír... Apukámnál éreztem ugyan ezt,sokszor nem válaszoltam neki pedig csak azt kérdezte (napjában akár többször is,hogy mi újság/hogy vagyok) ... Bármit megadnék ha újra rám írna ... Szóval szerintem az üzenettől is függ. Ha nem nyaggat akkor ő így fejezi ki a szeretetet, amit sajnos későn tanulunk meg értékelni.

De ha nagyon nem akarsz válaszolni/ tényleg nyaggat akkor is szerintem értelmes felnőttek vagytok, le lehet úgy kommunikálni,hogy abból ne legyen sértődés. Pl. "Értékelem,hogy aggódsz értem, de kicsit nagyobb szabadságra vágyom, kérlek ne írj ilyen sűrűn,de ha bármi fontos van,itt vagyok" vagy hasonló.

29/N

aug. 19. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
7 órán át nincs időd visszaírni?
aug. 19. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, miket ír, ahogy az sem, milyen stílusban szóltál neki. Nagy a különbség aközött, ha rendesen, kedvesen szóltál neki, vagy épp úgy dörrentél rá, és közben személyeskedtél egyet.
aug. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!