Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tud ennyire megváltozni...

Hogy tud ennyire megváltozni egy emberi élete?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az utóbbi időben elég sokat gondolkodtam ezen a kérdésen.Nemrég halt meg az egyik haverom motorbalesetben 28 évesen, úgy hogy előző éjszaka még együtt buliztunk.A családja teljesen összetört, azóta sem tudják feldolgozni a halálát nagyon sokan szerették.És sajnos nagyon sok ilyen vagy ehhez hasonló eset történik.Fiatalon, friss jogaival beülnek az autóba és elég egy apró hiba, figyelmetlenség, egy rossz mozdulat és vége!!!ennyi!!!!!Persze ez nem csak fiatalokkal és rutintalan sofőrökkel történhet meg, hanem bárkivel.És az áldozat életének vége, a családjáéról nem is beszélve.Egy rohadt másodperc alatt mehetnek tönkre életek.Tudom, hogy ez eddig is így volt, de basszus akkor is.Engem mindig nagyon féltenek itthon, ha elmegyek motorozni, vagy elmegyek buliba, ami néha már az agyamra megy, viszont ha jobban belegondolok meg tudom érteni a szüleimet is, mert a baj tényleg nagyon hamar bekövetkezik.A saját gyerekemet én is legalább ennyire fogom félteni ebben biztos vagyok.
aug. 17. 23:15
1 2
 1/17 Lazy Lover ***** válasza:
Hát ez van nem lehet mit csinálni most nem írok olyat hogy mindenkinek meg van írva a sorsa mert sokan nem hisznek az ilyenben
aug. 17. 23:24
 2/17 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy az 1-es írta, ez a sors!

Nekem tavaly halt meg az egyik gyerekkori barátom 35 évesen. Agyödémát kapott. Full egészségesen élt. Személyi edző volt, ironmant teljesítette nem is egyszer.

Szóval nem kell ehhez motorozni vagy autózni hülyegyerek módjára. Bármikor kaphat az ember agyvérzést vagy szívinfarktust is amikből soha nem épül fel többé, vagy bele is hal.

El kell fogadni, hogy ennyik vagyunk. Egy porszem a gépezetben.

aug. 17. 23:46
 3/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami történt de az élet cselekmények és történések folyamányai melynek nagy részét tudjuk irányítani azaz kézben tartani amik rajtunk múlnak azonban vannak olyan történések melyekre egyáltalán nincsen ráhatásunk.

Paradoxon módon te nagyon szerencsés vagy és hitem szerint ennek így kellett történnie,pontosan azért,hogy megérezd a tragédia fogalmát mint jelenlévő jelenséget és amin tudsz érdemes mérlegelni,amin nem tudsz az a saját felnőtt döntésed lesz.

A gyerek kóros és túlzott féltése egyenlő azzal,fiam,nagyon vigyázz nehogy bajod legyen mert ha veled történik valami én azt nem élem túl.Tehát kit félt valójában? SAJÁT MAGÁT és ez egy önzőségi,manipulatív duma!

aug. 18. 00:08
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy mert te nem ültél azon a motoron,ez azért történt így mert egy következő megmérettetésen ami jó irányba visz téged a te személyed van már kódolva,nem az elhunyté.Neki más kötelezettségei vannak mert ő neki arra kellett mennie.

A haláltól félni nem érdemes.

aug. 18. 00:17
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

A motorozás egy kiemelten veszélyes hobbi volt mindig is.

Gyakorlatilag minden indulás előtt úgy kéne elbúcsoznod a családtagjaidtól, hogy hátha nem látjátok egymást soha többé.

aug. 18. 01:05
 6/17 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló

ha minden de tényleg minden alapos egészségügyi vizsgálat rendben van,akkor is meghalhatunk bármikor szerinted?

Tetszett a válaszod,azért is kérdezem ezt.

aug. 18. 10:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, és fogadd őszinte részvétem! Nagyon nem lehet most könnyű.

Ilyenkor látszódik, érződik igazán, milyen múlandó az élet, mennyire pillanatokon tud múlni az események végkimenetele.

Vigyázzunk magunkra, és egymásra is, nemcsak az utakon, hanem máshol is!

aug. 18. 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet motorozni és ennyire parázni a közlekedéstől?

És miért csak a közlekedéstől?

aug. 18. 17:36
 9/17 A kérdező kommentje:
# nem csak a közlekedésről van szó, de tény, hogy a legtöbb fiatal közlekedési balesetben hal meg!
aug. 18. 18:57
 10/17 anonim ***** válasza:
#9: Tény? Akkor forrás?
aug. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!