Hogy tud ennyire megváltozni egy emberi élete?
Ahogy az 1-es írta, ez a sors!
Nekem tavaly halt meg az egyik gyerekkori barátom 35 évesen. Agyödémát kapott. Full egészségesen élt. Személyi edző volt, ironmant teljesítette nem is egyszer.
Szóval nem kell ehhez motorozni vagy autózni hülyegyerek módjára. Bármikor kaphat az ember agyvérzést vagy szívinfarktust is amikből soha nem épül fel többé, vagy bele is hal.
El kell fogadni, hogy ennyik vagyunk. Egy porszem a gépezetben.
Nagyon sajnálom ami történt de az élet cselekmények és történések folyamányai melynek nagy részét tudjuk irányítani azaz kézben tartani amik rajtunk múlnak azonban vannak olyan történések melyekre egyáltalán nincsen ráhatásunk.
Paradoxon módon te nagyon szerencsés vagy és hitem szerint ennek így kellett történnie,pontosan azért,hogy megérezd a tragédia fogalmát mint jelenlévő jelenséget és amin tudsz érdemes mérlegelni,amin nem tudsz az a saját felnőtt döntésed lesz.
A gyerek kóros és túlzott féltése egyenlő azzal,fiam,nagyon vigyázz nehogy bajod legyen mert ha veled történik valami én azt nem élem túl.Tehát kit félt valójában? SAJÁT MAGÁT és ez egy önzőségi,manipulatív duma!
Szerencsés vagy mert te nem ültél azon a motoron,ez azért történt így mert egy következő megmérettetésen ami jó irányba visz téged a te személyed van már kódolva,nem az elhunyté.Neki más kötelezettségei vannak mert ő neki arra kellett mennie.
A haláltól félni nem érdemes.
A motorozás egy kiemelten veszélyes hobbi volt mindig is.
Gyakorlatilag minden indulás előtt úgy kéne elbúcsoznod a családtagjaidtól, hogy hátha nem látjátok egymást soha többé.
2-es válaszoló
ha minden de tényleg minden alapos egészségügyi vizsgálat rendben van,akkor is meghalhatunk bármikor szerinted?
Tetszett a válaszod,azért is kérdezem ezt.
Nagyon sajnálom, és fogadd őszinte részvétem! Nagyon nem lehet most könnyű.
Ilyenkor látszódik, érződik igazán, milyen múlandó az élet, mennyire pillanatokon tud múlni az események végkimenetele.
Vigyázzunk magunkra, és egymásra is, nemcsak az utakon, hanem máshol is!
Hogy lehet motorozni és ennyire parázni a közlekedéstől?
És miért csak a közlekedéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!