Egy beteg pedofil (vagy akár családját bántalmazó)
megérdemli azt, amit a börtönben kap, ha elfogják?
Figyelt kérdés
Az ultramuszkulizmus miatt az ilyen tettért ide kerülő a legrosszabb sorsra jut a börtönbe, mert a cellatársai mind rászállnak. Olvastam egy ilyen történet B. Péter pedofilról, akinek cellatársai a legalja módon csicskáztatták: padrólór, wc-ből etették, szennyvizet, vizeletet nyalattak vele, csótányokat is kellett ennie. Másik cellatársa már rájuk szólt, de azok elhallgattaták, hogy fogja be. Végül súlyos sérüléseket szenvedett, amiért a cellatársait elő is vették. Szerintetek az ilyen ember megérdemli a legrosszabb bánásmódot a börtönben akár jó pár évig, már ha bele nem hal közben? Én modjuk azt gondoltam a cikk olvasása közben, hogy aki így bánik a gyerekeivel, meg is érdemli, igaz a cellatársai se sokkal jobbak. Már csak azért sem, mert ugyanezek azzal is képesek rosszul bánni, aki ártatlanul jutott ide.
Az nem érdemli meg ezeket, aki pl. megdugott egy 10 évest, aki rábólintott, mert kíváncsi volt, de aki egy pár éves gyereket sorozatban így bántalmaz, ezzel visszafordíthatatlan és beláthatatlan pszichés sérüléseket okozva, az a poklot is megérdemli. Ha ő tönkreteszi másét, az övét is tűrje.
aug. 16. 21:26
4/17 anonim válasza:
Ja, itt mindenki zsigerből szórja az igent, de nem minden eset van arányban, egy egyszeri alkalom miatt nem kellene évekig terrorban tartani senkit. Egy 10-es börtön is kegyetlen sokat elvesz. Meg lehet kövezni, leszarom.
aug. 16. 21:28
5/17 anonim válasza:
Nem tudom mi az alapsztori, de az a sajnálatos véleményem, hogy ebben az országban a legtöbb pedofil már el sem jut a börtönig.
Elég, ha NER-es közelségben vannak, máris azt tesznek, amit akarnak, azzal, akivel akarnak.
Egyébként persze, aki gyereket bántalmaz, az szenvedjen. Viszont, ehhez ki is kéne derülnie/el kellene ítélni...
aug. 16. 21:31
6/17 anonim válasza:
Normális vagy? Az,hogy lenne már okés,ha valaki közösül egy 10 éves gyerekkel? Gyerekkel,aki nem tudja mit csinál,nem tud felelősségteljes döndtést hozni.Ez sehogy se normális
aug. 16. 21:35
7/17 anonim válasza:
Régen ez is jobb volt.
Gyilkosok pedofilok kivégzést kaptak.
Vasárnap délben akasztás a főtéren.
Szerintem többen elmennének megnézni egy akasztást, mint egy tüntetést.
aug. 16. 21:42
8/17 anonim válasza:
Ki írta, hogy normális? Annak sitkó, sok évre. Az ezen felüli rabtársas terrorra írtam, de én vagyok a hülye, hogy egy egyszerű szövegkörnyezetet is elkezdek magyarázni...
aug. 16. 21:43
9/17 anonim válasza:
Ember,olvasd már vissza az első mondatod! Ne engem nézz hülyének.
"Az nem érdemli meg ezeket,aki pl megdugott egy 10 éves gyereket,aki rábólintott,mert kívancsi volt"
aug. 16. 21:52
10/17 anonim válasza:
Bennem azért felébreszt valami undort, amikor ilyen történeteket olvasok, amiben a többi bünözőnek, akár gyilkosoknak, hirtelen morális felsőbbrendűsége támad és elkezd másokat büntetni a börtönben.
"Az nem érdemli meg ezeket, aki pl. megdugott egy 10 évest, aki rábólintott, mert kíváncsi volt [...]"
Oké, nekem elég volt ennyi internet mára. Jézusom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!