Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én voltam a bunkó vagy nekem...

Én voltam a bunkó vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, a barátommal élek már külön a szüleimtől. A szüleim ettől függetlenül szeretik ha minden nap bejelentkezek, minden nap ramirnak hogy Mizu mit csinálsz stb. Kicsit ezt soknak érzem a részükről és van h egy mondattal válaszolok a kérdésükre és utána írom h szia de most mennem kell vagy ne haragudj ma nem leszek a neten. Ha 8-9oran keresztül nem írok vissza (ha mondjuk tudják hogy nem dolgozok) akkor elkezdenek panikolni es volt már h leszidtak h miért tunok el egy napra. Közben csak 7-8 óra volt. Ilyenkor vagy social média detoxot tartottam vagy a barátaimmal voltam

aug. 16. 16:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Néha úgy válaszoltam vissza h az kicsit lepattintasnak erzodik. Hiaba mondom a szüleimnek h csináljuk azt hogy 2 naponta bejelentkezek, de az se jó nekik
aug. 16. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg kellene mondanod a szüleidnek, hogy szálljanak le rólad, mert neked már saját független életed van, ők meg nem a Rendőrség, hogy neked mindig jelentést kelljen tenned nekik, hogy éppen mit csinálsz és hol vagy.
aug. 16. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Neked van igazad. Én megmondanám, hogy ezentúl akkor hívom őket, ha történik valami érdekes, amit elmondanék nekik. Ill. hetente egyszer azért, hogy a hogylétükről érdeklődjek. Ha ezen kiakadnak, az ő bajuk, én ezt keményen tartanám. Értelemszerűen, ha valami fontos dolog történik velük, hívjanak azonnal, de csak azért, hogy felőlem érdeklődjenek, azért ne. Üzenetekre is csak akkor reagálok, ha valami érdemleges dolgot írnak, amire reagálni kell.

Férfiként, amikor ennyi idősen nőkkel ismerkedtem, agyf...t kaptam volna egy olyan nőtől, aki már külön él a szüleitől, de minden este le kell jelentkeznie náluk, hogy ma sem ette meg őt a hétfejű sárkány.

aug. 16. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

A múltkor még nem kollégista voltál? és ha jól rémlik "külföldön tanultál".

Ugyanez a duma volt, csak más háttér.

aug. 16. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy mindig hullámokban írod őket. Egyszer heti 2-3-4 testvérféltékenységes, utána heti 2-3-4 szülői házas, majd 2-3-4 anyám folyton hívogatós. Sokkal kevésbé látszana, hogy mind kamu, ha nem ilyen rövid időközzel írnád ezeket a majdnem teljesen egyforma kérdéseket.
aug. 16. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!