Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire ciki, hogy csak 34...

Mennyire ciki, hogy csak 34 evesen lesz sajat lakasom es az is hitellel?

Figyelt kérdés
2024. aug. 13. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább csak örülj neki, nem ciki kérdése ez, hisz nincs Tv.-be, rendeletbe iktatva a kor.
2024. aug. 13. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Én például eleve úgy számoltam, hogy 30 éves koromra "kezdő" lakásom lesz kompromisszumokkal és majd később 40-50 között talán eljutok oda, hogy "álmaim lakását" meg tudjam vásárolni.
2024. aug. 13. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

Én 1992-ben születtem. Amikor szóba jön a lakás téma, mindig mondom, hogy bár hamarabb születtem volna 5-10 évvel. Akkor még tudtam volna a CSOK és a többi ingatlanpiaci árulás előtt venni lakást. Akkor egy lakás, ami nekem tetszett, olyan 6 millió körül mozgott.

Ma ezek a lakások 25 millió Ft körül mennek.

Én ki merem jelenteni, hogy 2015 után brutális nehézségek keletkeztek, és azóta szinte havonta drágulnak a lakások.

Szóval nem ciki. Ez a kormány árulása volt, ez az ő szégyenük.

2024. aug. 13. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Az a ciki hogy nem írsz ékezeteket.
2024. aug. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!