Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire ciki, hogy csak 34...

Mennyire ciki, hogy csak 34 evesen lesz sajat lakasom es az is hitellel?

Figyelt kérdés
aug. 13. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 voltam.
aug. 13. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Manapság pont hogy egyre nehezebb saját lakáshoz jutni. Sokan vagy ugyanígy hitellel oldja meg, vagy örökölnek, de a többség a harmincas éveiben még bőven nem tart ott hogy saját házban él.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Oh hogyne, Magyarországon már az átlag 25 éves is saját, tehermentes ingatlanban lakik.

Ja nem.

Soha nem volt olyan nehéz ingatlant szerezni, mint manapság. 2010 óta 3-szorosára drágultak a lakások.

4/14 anonim ***** válasza:
100%
A mai árak mellett az ember örül, ha valamilyen úton-módon lakáshoz tud jutni. A kutyát nem érdekli, hogy az hány éves korára éri el az ember, és hitellel vagy anélkül. Légy boldog, hogy sikerült. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert 8 évesen kaptam egy lakást. Hasznát ugyan nem veszem, mert egy vidéki nagyobb városban van, én meg több mint 200 km-re lakom onnan, de önerőnek szuper lesz majd. Sajnos nekünk a férjem egy 15 évvel ezelőtti döntése miatt, még legalább 2 év míg eljutunk a sajátig, de nem érzem úgy, hogy csődtömegek lennénk emiatt, pedig a férjem elmúlt 40 és én is közelebb vagyok ahhoz, mint a 30-hoz. Lesz, és ez a lényeg. :)
aug. 13. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem ciki. Miért lenne az?

Én nemsokára 30 leszek és szintén nincs még saját lakásom sajnos. Ha lesz, szintén hitellel.

Sajnos nagyon nehéz ez manapság ilyen magas árak mellett. :(

aug. 13. 13:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
34 az normális kor.
aug. 13. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A "ciki" korszakot általános alsóban ki kellene nőni. Felnőtt ember meg tisztában van a lehetőségeivel és önmagával, így ez alapján meg tudja ítélni mit, hogyan csinált.
aug. 13. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
12%
Eléggé. Mármint a hitel része szar. Max ha fix kamatozású akkor oké
aug. 13. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 34 évesen már házam volt, hitelmentesen. Hiteles lakásom 26 évesen volt.
aug. 13. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

Nekem soha nem lesz

Na az a durva

aug. 13. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!