Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiégtem,vagy mitől lehet ez...

Kiégtem,vagy mitől lehet ez az érdektelenség? Hogyan tovább? Még csak 27 vagyok de úgy érzem elrontottam az egész életem.

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban azt vettem észre magamon, hogy nem érdekel semmi,nem tervezek semmit,csak vegetálok.

Dióhéjban: nagyon hamar elkezdtem építeni az életem,mert nagyon mélyről indultam, így kamasz korom óta csak a munkáról szólt az életem,semmi másról. Tehát semmi buli,semmi csajozás,mindent kizártam ,csak csőlátással mentem előre. 21 éves koromban összebútoroztam a második nővel akivel összesodort az élet, és folytattuk együtt tovább, ahogy azóta is. Viszont! Egyszerűen teljesen úgy érzem, hogy elfogyott minden motivációm, legszívesebben felrúgnék mindent,világgá mennék új életet kezdeni bepótolva mindent ami kimaradt. Egyszerűen szeretném megtapasztalni milyen boldognak lenni, soha nem nyaraltam külföldön,soha nem voltam szerelmes és sorolhatnám. Mindent alá vetettem annak hogy valamelyest jobb életszínvonalt érjek el mint amilyen nyomorból jöttem.. Ti mit tennétek? Megpróbálni ebből kihozni amit ki lehet vagy nem késő még újra kezdeni? Új munka, új minden. Néhai nagyanyám mondogatta 10 évvel ezelőtt hogy vigyázzak,meg fogja bosszulni magát a túl korai komolykodás,hát igaza lett úgy érzem.

aug. 13. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣
aug. 13. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Megvan minden, amire vágytál és új dolgokat akarsz. Jelen esetben azt, ami kimaradt fiatalon. Tök normális dolog. Minden életszakaszbak megvannak a maga sajátosságai, ami ha kimarad, megfordul az életed. Úgy érzed, kimaradtál valamiből.

Ismerős érzés, én is így vagyok jelenleg. Nyakamba venném a világot, otthagynám a csaladom, férjem, életem és elmennék külföldre melózni, világot látni, szórakozni, kipróbálni magam az élet más területein is.

aug. 13. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen az ember. Mindig más kell mint ami van, ha együtt él valakivel, lerázná az élettársát, ha szingli, azert akarja felakasztani magát!

Ha van munkája az a baj, ha nincs az a baj, ha van gyerek az a baj, ha nincs az is baj, ha nem szerelmes az a baj, ha szerelmes nagy baj, mert FÁJ, ugye a szerelem fáj, ilyen vándorcirkusz az egész emberi élet.

Ez a fejlődésnek álcázott mizéria, ami alapján élnek!

Ha te elérted ezt a pontot, akkor te már annyira elvágyódsz, h nincs értelme h maradj, mert már képtelen lennél észrevenni bármi pozitívat ebben a helyzetben, nőben.

Így menned kell, nincs más választásod, a körülményeid kinőtted, újabb cukorkának álcázott fos veszi kezdetét!

Sok sikert !

aug. 13. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, én 24 éves múltam nekem például soha nem voltak barátaim és párkapcsolatom egy lányval tettem pedig érte az emberi kapcsolatokért és vannak dolgok amiket csinálok a szabadidőmben de soha se nem volt szerencsém barátságban és szerelemben, úgy érzem évek óta hogy egy érdektelen személy vagyok, kíváncsi már nem vagyok másokra véleményem a többség felszínes bunkók, nekem fiatalokna körében soha nem volt sikerem évekig, gyerek koromban nem igazán érdekelt engem a barátság és a szerelem akkoriban a videó játék a zene filmek mesék és voltak unoka tesóim akikkel kapcsolatban voltam , ők nem érdeklodtek utanam soha pedig semmi rosszat nem tettem nekik, amióta megváltozott az életük az egésznek még úgy se nem érdeklődnek utánam felszínes emberek ők is kizartam az életemből őket örökre, 18 évesen kezdett érdekelni milyen is a barátság és a szerelem de sajnos hiába kezdtem érdeklődni az ilyen dolgok iránt, én egyszerűen érdektelen vagyok és hiába vannak dolgok amiket csinálok a szabadidőmben, a kapcsolataim szüleimvel és két nagyszüleimmel jó ,a többi embervel nem, nemis próbálkozok már ismerkedni élőben, neten még úgy se nem . Minden amit le írtam csak az igazat mondtam el magamról .
aug. 13. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ráérsz 40 évesen ezen aggódni!
aug. 14. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak esetleg hobbijaid, amik fel tudnának tölteni, vagy "legalább" adnának valamekkora örömet? Vagy írtad a külföldi nyaralást; kezdetnek nézz körül ilyesfajta portálokon, még van vissza a nyárból, hátha találsz egy neked tetsző úticélt.
aug. 14. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!