Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy nem...

Olyan létezik, hogy nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés
Gyereknek jó tanuló voltam, de középiskola után nem tanultam tovább, így csak egy érettségim van, illetve nagy nehezen később megcsináltam a Pénzügyi-Számviteli ügyintézőt, de most sem tudom mit akarok csinálni.

2024. jún. 7. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Hülyeség, hogy a munkádat szeretned kell. Tény, hogy jobb úgy dolgozni, de ez csak keveseknek adatik meg. Bőven elég, ha jó a társaság, a kollégákkal kijössz, kapsz fizetést, amiből kifizeted a számláidat és költesz a hobbidra. Legyen inkább hobbid, ami feltölt, amiért megéri dolgozni bejárni, még pénzügyi ügyintézőként is. Ez is fontos dolog.
2024. jún. 7. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Létezik. Jó tanuló voltam középiskolában én is, egyetemre nem volt pénz sem lehetőség, de nem is tudtam volna szakot választani, mivel semmi sem érdekelt. Évekkel később sem találtam semmit, ami érdekelne vagy jó lennék benne.
2024. jún. 7. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Létezik. Én is ilyen vagyok. Viszont ez számomra nem élet amit az 1-es leírt. Én nem akarok minden nap olyan dolgot csinálni amit nem szeretek. Inkább felakasztanám magam. Nem érdekelnek a számlák, nem érdekel hogy éhenfagyok, ha nem tetszik amit csinálok akkor nem csinálom.
2024. jún. 7. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Én is ilyen vagyok,de engem ez nagyon zavar sokat jár ezen az agyam és egyszer becsavarodok tőle,hogy úgy fogok meghalni,hogy életemben semmi nem érdekelt nem tudom,hogy mit kellet volna csinálnom vagy mihez kellene értenem.
2024. jún. 7. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Létezik, ha az élet nagyon megtör és amúgy sem tudod mit keresel itt.
2024. jún. 7. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Ez vagyok mint te,ez van
2024. jún. 7. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Hasonló vagyok én is.
2024. jún. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!