Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért teszik...

Az emberek miért teszik tönkre az időjárást?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy az emberek a felelősek a klímaváltozásért, maga az életmódunk.

Fűtjük a bolygót folyamatosan és ennek rossz hatásai vannak.

Nem tudom mire jó hogy 3 hónapon keresztül 35-40 fokok vannak folyamatosan és szinte minden hónap melegebb az átlagnál. Ráadásul gyakori az aszály. Nem lenne jobb normálisabb időjárás??

aug. 12. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9: nincs hatásom a működésükre, hogy mit tartanaj be, mit csalnak.
aug. 12. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Ezt elsődlegesen nem az egyén szintjén kellene számonkérni - kérdező!

Nem az egyén gyártja le környezetszennyező anyagokból és árusítja környezetet szennyező csomagolásban eladva a portékáit!

Nem az egyénen múlik annak a rendszernek a kialakítása és preferálása, hogy mindenből vegyél minél hamarabb többet és újat!

Nem az egyén égeti fel az erdőket és nem az egyén generál olyan szintű fegyveres konfliktusokat, amelynek a lenyomatai szó szerint (!) láthatóak az űrből is!

Nem az egyén sz@rja tele most már a világűrt is - a tengerek, tavak után!

Nem az egyén az elsősorban, akinek a Dárius kincse is kevés, ha profitról van szó!

Rossz helyen keresgélsz, - mert olyanoktól remélsz itt választ, akiknek több, mint a 99 %-a csak sodródik azzal az árral, amelybe belekényszeríti a - a környezet kialakításáról megkérdezése nélkül - körülötte kialakított környezet!

aug. 13. 08:28
 13/14 Szolovjov ***** válasza:
0%
Semmi közünk a klímaváltozáshoz, természetes folyamat. A zsidó kitalálta hogy mi okozzuk, mert óriási pénz van a zöld bizniszben.
aug. 13. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy az állattenyésztés az egyik legnagyobb környezetterhelő tevékenység. De jelenlegi az nagyüzemi méretkben történik, ha már csak egyéni, háztáji szinten történne, már az is sokat segítene.

aug. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!