Az emberek miért teszik tönkre az időjárást?
Olvastam hogy az emberek a felelősek a klímaváltozásért, maga az életmódunk.
Fűtjük a bolygót folyamatosan és ennek rossz hatásai vannak.
Nem tudom mire jó hogy 3 hónapon keresztül 35-40 fokok vannak folyamatosan és szinte minden hónap melegebb az átlagnál. Ráadásul gyakori az aszály. Nem lenne jobb normálisabb időjárás??
Ezt elsődlegesen nem az egyén szintjén kellene számonkérni - kérdező!
Nem az egyén gyártja le környezetszennyező anyagokból és árusítja környezetet szennyező csomagolásban eladva a portékáit!
Nem az egyénen múlik annak a rendszernek a kialakítása és preferálása, hogy mindenből vegyél minél hamarabb többet és újat!
Nem az egyén égeti fel az erdőket és nem az egyén generál olyan szintű fegyveres konfliktusokat, amelynek a lenyomatai szó szerint (!) láthatóak az űrből is!
Nem az egyén sz@rja tele most már a világűrt is - a tengerek, tavak után!
Nem az egyén az elsősorban, akinek a Dárius kincse is kevés, ha profitról van szó!
Rossz helyen keresgélsz, - mert olyanoktól remélsz itt választ, akiknek több, mint a 99 %-a csak sodródik azzal az árral, amelybe belekényszeríti a - a környezet kialakításáról megkérdezése nélkül - körülötte kialakított környezet!
Én tudom, hogy az állattenyésztés az egyik legnagyobb környezetterhelő tevékenység. De jelenlegi az nagyüzemi méretkben történik, ha már csak egyéni, háztáji szinten történne, már az is sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!