Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Működhet a tervem?

Működhet a tervem?

Figyelt kérdés
A húszas évei közepén járó közgazdász vagyok BSc és MSc diplomával, azonban rájöttem, hogy a tanulmányaim során nem feltétlenül abba az irányba indultam el, ami valóban érdekelne, ezért arra gondoltam, hogy a gazdasági területen maradva ugyan, de elvégeznék egy másik MSc-t olyan szakirányon, ahol szeretnék elhelyezkedni a közeljövőben. Első kérdésem, hogy nem vagyok-e elkésve (egész pontosan 24 vagyok, de mire ez az egész aktuális lesz valószínűleg 25 leszek)? Gondolkodtam gyakornoki programban is az egyetem mellett, itt lehet akadály, hogy harmadik diplomám lesz vagy hogy nem 20 évesen fogok jelentkezni a cégekhez? Ha járt még így közületek valaki, akkor szívesen meghallgatnám a tapasztalatait!

aug. 10. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: Gondolom azétr két diplomával vagy annyira tájékozott, hogy lásd, az ország gyakorlatilag recesszióban van. Nem lesz könnyű elhelyezkedni pályakezdőként. Ebben nincs semmi meglepő most

aug. 11. 08:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom egyértelmű volt, hogy azért merült fel a gyakornokság gondolata bennem, mert a saját bőrömön tapasztalom a recessziót. Gyakornoki programok állandó jelleggel nyitva állnak és így könnyebb bekerülni, mint pályakezdőként egyetem után (szakirányú végzettség nélkül).
aug. 11. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!