Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiányzik valakiből az...

Miért hiányzik valakiből az anyai ösztön?

Figyelt kérdés
aug. 8. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10: Teljesen igazad van!
aug. 8. 17:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Nincs mintája, nincs meg benne az ehhez való alapösztön, nem érdekli a téma, fél a felelősségtől.
aug. 8. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:

#10 az életképtelen pasik feletti pótanyáskodás sem anyai ösztön, de nem fogok most biológiaórát tartani, neked is van Google keresőd, ha érdekel a téma :D

Aki meg nem vágyik gyerekre, az nyilván nem is fog gyereket csinálni, tehát ez a felvetés is már önmagában értelmetlen.

aug. 8. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hála az égnek hogy belőlem hiányzik, így nem zavar hogy nem lehet kölyköm
aug. 8. 19:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi a kulturált válaszokat, érdekes volt olvasni őket!

#14 Engem is inkább az zavar, hogy mások mit foglalkoznak ennyit azzal, hogy szaporodok-e vagy sem, nem értem miért ennyire központi téma, de majd csak eljutok egyszer odáig, hogy lesz@rjam. Sokáig magasról tettem rá, de hosszú ideje visszatérő téma és ha zsinorban a sokadik ember kérdezi az már elkezd egy idő után frusztráló lenni.

aug. 8. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Fura, engem senki nem zaklat ezzel. Hány éves vagy?
aug. 8. 20:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Amúgy engem a család néha csesztet ezzel de nekem ez pont tetszik mert így legalább makacskodhatok hogy úgysem lesz kölyök

Sőt nekem az is tetszik hogy a társadalom szerint kell minden nőnek a kölyök mert így megint csak makacskodhatok

Ez gyerekkorbol maradhatott meg, mert azóta szeretek szembemenni az árral

Minél többen mondjak hogy kell a kölyök annál inkább élvezem hogy nem lesz

aug. 8. 20:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem is kérdezgettek, de megmondtam, hogy ez magánügy.
aug. 8. 20:47
 19/21 A kérdező kommentje:
#17 Ez jó!:D
aug. 8. 21:20
 20/21 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem öröklődhet is ilyen személyiségvonás vagy hajlam. Dédnagyanyámtól lefelé senki sem szerette a gyerekeket, afölött meg nincs adat. A fölöttem lévő 3 generáció azért szült, mert szülni kellett, én pedig szépen megszakítom ezt az értelmetlen sort.
aug. 8. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!