A modern emberből hiányzik az élet ösztön?
Figyelt kérdés
Nézek egy csomó prank videót, és valahogy alig van olyan aki megvédi magát. De sokan még csak elfutni sem futnak, csak össze kuporodnak... Ráadásul a sok bátor fickó még a gyereket vagy barátnőjét is oda löki csak tudjon menekülni... Ugye ezen videók legtöbbje észak-dèl amerikai, ritkán esetleg nyugat európai, indiai.
Most hogy így írom rá keresek van e, russia prank videó 😅😂
2019. dec. 26. 13:46
2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit tennék ebben a helyzetben. Ilyenkor az ember persze nem sokat gondolkozik. Bár én nem vagyok egy ilyedős fajta.
2019. dec. 26. 13:55
3/5 anonim válasza:
A modern ember már nincs megszokva a nyilt harccal , kiölte belöle a civilizáció
Az meg hogy valaki prank videóban odalöki a gyereket vagy a baratnöjet inkabb es úgy menekul , elarulja ösztönösen , mennyire nem szamitanak neki . Ez nem vicces
4/5 anonim válasza:
Egy-egy video leírja a teljes emberiséget.
Ma is tanultam valami.
5/5 anonim válasza:
A modern emberekből hiányzik az intelligencia,együttérzés,kultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!