Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiányzik valakiből az...

Miért hiányzik valakiből az anyai ösztön?

Figyelt kérdés
aug. 8. 15:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt dobta a gép neki.
aug. 8. 15:54
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
E nélkül is fel lehet nevelni egy gyereket tisztességgel. No para.
aug. 8. 16:04
 3/21 anonim ***** válasza:
60%
Fene se' tudja, de elég szar így anyának lenni
aug. 8. 16:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mindenki akar anya lenni.

Én sem akartam soha, és nem is lettem anya.

aug. 8. 16:16
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekkori trauma / minta.
aug. 8. 16:16
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Azert ne folytassunk emberkiserletet a sajat gyerekunkkel,ha lehet. Mert mi van,ha menet kozben kiderul,megse?

aug. 8. 16:17
 7/21 anonim ***** válasza:
#6 az élet ilyen dolog, hogy vannak benne bizonytalanságok. de így nem lehet élet, hogy mi van ha kiderül ez vagy az. akkor majd onnan kell tovább menni ennyi. valahogy majd felnő a gyerek neki is lesz egy élete és megy az egész tovább.
aug. 8. 16:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Ja, én ösztön nélkül szülni se szeretnék, de úgy néz ki ez a környezetemnek nagyobb trauma, mint nekem.:D
aug. 8. 16:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az anyai ösztön a már megszületett gyerek gondozása iránti “vágyat” jelenti, illetve azt, hogy érzi az anya a gyerek szükségleteit, pl. éhes, fáj valamije. Nem azt jelenti, hogy vágysz-e gyerekre vagy sem. Attól, hogy nem vágysz rá, még simán lehet, hogy ha becsúszna neked egy gyerek, azt tisztességesen felnevelnéd és a szüléssel együtt beindulnának az anyai ösztöneid. Gyerek megléte nélkül nem beszélhetünk ilyesmiről.
aug. 8. 16:51
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Hogyne beszelhetnenk. Hat hany no anyaskodik a pasija vagy mindenki felett? Igen, ez abszolut felrecsuszas, de jellemzo.

Es aki nem vagyik gyerekre az ne rizikozzon,h ha szul,jon-e az anyai oszton vagy sem. Allatoknal se jon mindig, pedig ok aztan osztonlenyek.

aug. 8. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!