Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudják (vagy inkább...

Miért nem tudják (vagy inkább akarják) megérteni sokan azt hogy nem mindenki szereti ha fizetnek helyette?

Figyelt kérdés
Legyen az randi vagy baráti/családi program. Persze, sokan szeretik de nem mindenki. Én sosem engedem hogy helyettem fizessenek, ha mégis visszaadom. Nekem kelletlen ha helyettem fizetnek + ha rossz lesz a viszony majd a fejemhet lehet vágni hogy "ezt is én vettem."
2024. aug. 8. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az ilyen emberek jobban kedvelnek téged, mint te őket.

Azt gondolják, majd máskor úgyis lesz arra lehetőség, hogy te fizess. Te meg azt, hogy soha többé nem akarsz velük találkozni.

aug. 9. 08:07
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
11, nem. Ez benne a pardoxon, én teljesen őszintén nagyon szívesen fizetem másnak a fogyasztását, aztán kellemetlenül érzem magam, mikor "visszahívnak". Miért? Nem tudom. Biztos pár év terápiával rájönnék, de nekem semmi problémát nem okoz az életemben, szóval nem fogok rájönni soha.
aug. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!