Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki milyen szakmát tanul jelenleg?

Ki milyen szakmát tanul jelenleg?

Figyelt kérdés

2024. aug. 8. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Szoftverfejlesztő, de ez egy olyan szakma amit holtáig tanul az ember.

Már rég végeztem a suliban, vagyis sulikban, de mégis naponta kell tanuljak, fejlődjek, pedig már 17 éve foglalkozom ezzel, munka szinten meg 11 éve.

2024. aug. 8. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pl ezert nem leszek könyvelő. Azoknak is holtukig kell tanulni meg fizetni érte kreditpontozni..

Pénzugyes vagyok, jelenleg gondolkodom hogy a német középfokom erősítsem e fel felsőfokra, vagy kezdjem el az angolt.

Mivel a végleges cég még nincs meg hol fogok hosszútávon lenni így nem tudom allamhátartási vagy válalkozási versenyszféra vagy milyen irányban tanuljak egyáltalán. Marad az idegennyelv csak egyelőre.

2024. aug. 8. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoval ha majd lesz fix cég ahol terveim lennének lépcsőzni illetve arra lehetőség van akkor kezdek csak szakosodni, mert pl csak egy könyveloi tanfolyam is 300-600k lesz. Feleslegesen nem dobálok ki pénzeket tanulásra hogy vagy bejön vagy nem..
2024. aug. 8. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg 2018-tól nem tanulok és akkor voltam 29 éves, de gondolatban volt rendezvényszervezés. Eredetileg már elkezdtem volna akár 3 évvel ezelőtt, de egy ügy folyamatosan elkezdte elvinni a pénzemet és be is ijedtem az esettanulmánytól. Kevés időm is van. Azóta pedig érdekel egészséges életviteli tanácsadó tanfolyam is, mert alapvetően értek hozzá több aspektusból. Viszont utóbbit rendkívül nehéz találni, többnyire nagyon drága, és az nem illeszkedne nagyon a mostani helyzetemmel. Szociális intézményben vagyok irodista két szakképesítésem között. A rendezvényszervezés ráépülne, ha elmennék konkrétan gyerekekkel dolgozni és valahogyan belefolynék ilyenbe. Különben ahhoz is szimplán csak érzékem van és azért jutott eszembe, nagyon jól szervezek programokat és utazásokat. De lehet, hogy ezért felesleges. Esetleg várnám a tanácsotokat. :-) Úgyhogy még kialakulóban van.

Egyébként rettentően sok dologhoz van eszem és mégsem dolgozok magas helyen. Például beleástam magamat médiatudományba már animerajongó tiniként, nagyon sokat tudok filmes jogokról például... Mégsem tudtam főiskolára menni olyan téren és szociális téren sem. Főiskola most már következő életemre lesz. :-)

2024. aug. 8. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg tanárszakra járok. Vannak még ilyen elvetemültek. :D
2024. aug. 8. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Elektronikai es üzemmérnöki tudást szivok magamba, miközben dolgozom.

Engem nem a hagyomanyos tanulás hanem a helyszínen lévő kíváncsiság visz fel a ranglétrán.

2024. aug. 8. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem mellett barista tanfolyamon veszek részt.
2024. aug. 8. 18:00
 8/10 anonim válasza:
100%

Egyetemen vqgyok gyógypedagógusnak tanulok

Mindig lesz benne munka lehetőség én úgy gondolom

De bármit is tanulsz lényeg h szeresd

És ne azért csináld h legyen egy szakmád

2024. aug. 10. 10:15
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyolcféle végzettségem van. Ebből kettő felsőfokú. Most, nyuggerként talán nem kell több. Ezek se feltétlenül kellettek volna, de ha a munkahely lehetővé tette, mért ne tanultam volna?
2024. aug. 11. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Most nem szakmát, hanem nyelvet. Ennyivel is több lesz a lehetőség.
aug. 23. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!