Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz kezelni a...

Mennyire nehéz kezelni a pénztárgépet?

Figyelt kérdés
Matekbol sose voltam jó és olyan munkahelyre megyek ahol pénztrágépet kellesz használni
2024. aug. 8. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan előnyös, ha azért fejben nagyjából utána tudsz számolni, legalább nagyságrendileg, hogy mennyi lesz a végösszeg - ezzel a félreütésekből származó tévedések egész jól minimalizálhatók -, de alapvetően nem kell okleveles matematikusnak lenni ahhoz, hogy használni tudd. Pont azért van a pénztárgép, hogy az majd összeadja helyetted. A legtöbb már azt is kiírja, mennyit kell visszaadnod.
2024. aug. 8. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

Nálatok, Szabolcsban nem tudom, milyen gép van...

Mindenesetre én azt tapasztalom, hogy az önkiszolgálónál örökkévalóság, mire az emberek végeznek.

Nem tudom, mennyire releváns a tapasztalatom, mert nekem pénztárgépkezelőim van, bár nem tegnap szereztem.

Ha hozzáveszem, hogy kb minden automatikus (scanner, érintőképernyő stb.), igazából nem is a gépet kell tudni kezelni, hanem a pénzt...

Szabolcsban mi a helyzet, mennyire tudtok bánni a pénzben órákon keresztül?

2024. aug. 8. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!