Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik eladók vagy pénztárgép...

Akik eladók vagy pénztárgép mellett dolgoznak nektek mi volt a legviccesebb vagy legkínosabb esetetek,történetetek ami veletek történt?

Figyelt kérdés
júl. 26. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira álmos voltam, hogy azt hittem a vevő férfi oszt nő volt:)
júl. 26. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Igaz én vevő voltam, de a pénztáros +8000Ft-al többet adott vissza. Nekem vicces volt, neki lehet a nap végén nem. És ez bő 10 éve volt, azért akkor még 8000Ft nem aprópénz volt.
júl. 26. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Első napom volt, egyedül hagytak az üzletben. Kifogyott a szalag a péntargépből és fogalmam sem volt, hogy hogyan lehet kicserélni.

Az egyik vevő segített.

júl. 26. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ez inkább aranyos, mint vicces.
júl. 26. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten eladó voltam, de ügyfelekkel dolgoztam nagyon sokáig, nagyjából 15 évig. A kollégákkal füzetet vezettünk, amiben leírtuk a legjobb sztorikat. Két füzet is megtelt egyetlen év alatt.

A legviccesebb és egyben legkínosabb az volt, mikor egy férfi a bélyegzőjébe új gumit (feliratot) rendelt nálunk. Elkészítettük, jött érte. Kérdezte, hogy hogyan kell átcserélni és közben láttam, hogy ügyetlenkedik, mire odaszóltam: én nagyon szívesen felteszem önnek a gumit! Pár kellemetlen pillanat és elvörösödés után mindketten elnevettük magunkat.

júl. 26. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem vicces inkább szomorú hogy ilyen elmebetegek szabadlábon rohangálnak.

Kitalálták ami régen nem volt hogy a pontgyüjtő kártyán a pontokat csak úgy lehet felhasználni hogyha email címmel van hitelesítve az. Erre jött egy ilyen csendőr-házmester komcsimaradvány bácsika, és elkezdett ezen balhézni. Valami 1500 pont körüli összeg votl neki összegyűlve ami nyomon követhető volt a vásárlási blokkon. Ezen hőbörgött hogy ő azt le akarja vásárolni, vagy ha nem tudják levenni, mert nincs megerősítve a kártya akkor fizessék ki neki. Érted a pontot, amit vásárlások után kap, fizessék ki neki akkor kp-ba. Szaladgált már oda mindenkihez hőbörgött, nyálfröcsögve szitkozódott minden, mert hogy neki nincs email címe meg a gyerekei is Németországba él nem tud neki segíteni benne. Odáig ment a cirkusz, hogy majd ő kijárja a saját igazát, hogy az egyik dolgozó mellett fellógott az áruház irodáiba is, és ott megtalálta az egyik igazgatósági tagot annak kezdte el verni az asztalt. Akkor onnan is elzavarták. Ez kb felöltet vagy 3 órát , tovább vergődött, mire megunták is inkább odaadták neki azt az 1500Ft-ot csak takarodjon már el. Na fél óra múlva megjelent a vevőszolgálaton a fiával, azzal a fiával aki állítólag azért nem tudott neki segíteni a kártya aktiválásban mert Németországban él, hogy csináljanak neki új kártyát. Akkor megint elzavarták, hogy van mobilos applikáció tud ott csinálni. Közbe elvileg még újra bent volt az áruház térbe és ott még a fiával is összebalhézott valamin.

júl. 26. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
#6 Valószínűleg már nem volt teljesen ép a bácsi, de te sem vagy az, hogyha egy vicces sztorikat kérő kérdésnél csak ezt tudod felmutatni.
júl. 26. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 Csak a kedvedért idézem a kérdést, mert látom neked nem sikerült elolvasnod: "mi volt a legviccesebb vagy legkínosabb esetetek"
júl. 26. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem eladó vagyok, hanem vevő, én ilyenekkel futottam össze:

Eladó elkezdi lehúzni a termékeimet, közben jön a másik és az alábbi diskurzussal cseréltek helyet:

- Na megyek sárgázni.

- Menjél sárgázzál.

Másik eset eladó és egy férfi között:

- Segíthetek valamiben? Kérdezte az eladó.

- Nem tudom, mire gondol? Kérdezett vissza értetlenül a férfi.

- Hát itt téblábol már mióta... Mondja az eladó.

- A feleségemet várom, bement vásárolni... Válaszolta a férfi.

júl. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!