Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a lányom így...

Mit csináljak ha a lányom így viselkedik?

Figyelt kérdés
A lányom 18 éves. Titokban regisztrált a badoo-ra, amire rájöttem. Állítása szerint csak barátkozás céljából. Volt egy külföldi férfi akivel beszélgetett. Idősebb volt nála olyan 32 éves körül. Tudatta vele,hogy csak barátkozás céljából van az oldalon. Párszor találkoztak és egyszer vodkáztak a férfi lakásán. Nem történt semmi, de a férfinak már családja is van. Oké, hogy nem lett következménye, de akkor is aggaszt, hogy ilyen van dolgokat művel a lányom.

2024. aug. 8. 08:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
A vicc az, hogy a kérdező 16 évesen szülte a lányát.
2024. aug. 8. 08:59
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem veled van a baj nem a lánnyal. Túlféltő vagy és ez megrontja a kapcsolatotokat. Lenézed és ez elodegeníti tőled. Mikor majd elköltözik és vissza se néz, azt nehéz lesz lázadással magyarázni.

Szerintem légy megértő vele és ne üldözd el, mert kétségbeesésében bármit meg fog ragadni hogy távol kerüljön tőled de az neki sem biztos hogy jó lesz. Ilyenkor az az egészséges ha önállósodni akar. Tudom hogy ezt nehéz feldolgozni, de ha a gyereknek nem hagyon hogy megégesse magát, akkor a házat fogja felgyujtani mikor nem figyelsz. Hagyjad hadd hibázzon és tanuljon.

2024. aug. 8. 09:03
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Ezt te honnan tudod, 11-es?

Remélem, nem a 32-ből, mert az nem a kérdezőre vonatkozik, hanem a lánya pasijára.

Nem tudsz szöveget értelmezni?

2024. aug. 8. 09:04
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
helikopterszülő
2024. aug. 8. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Provokatív kamu kérdésnek tűnik. Nem akarom elhinni, hogy ilyen szülők léteznek és még büszkék is magukra, de mindegy, válaszolok.

A probléma te vagy, kérdező. Azért "lázadozik" és azért teszi mindezt titokban (bár szerintem ez nem nevezhető titkolózásnak, egyszerűen nem köt mindent az orrodra, mivel semmi közöd hozzá), mert minden áron kontrollálni akarod. Az meg, hogy az üzeneteit olvasod, undorító. Nem tudok rá jobb szót mondani. Ne csodálkozz, ha semmit nem fog elmondani neked, amikor olyan alap dolgokkal nem tiszteled meg, mint hogy nem olvasod el a privát üzeneteit. A 14-esnek igaza van, helikopterszülő vagy, abból is az a fajta, aki alapvető bizalmat és tiszteletet sem képes mutatni a gyereke felé. Ez majd jusson eszedbe, ha a lányod észbe kap, és tovább limitálja a veled való kapcsolattartást.

2024. aug. 8. 10:20
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

#13:

Mi lenne, ha nem a válaszolókkal kötözködnél, hanem a kérdezőnek írnál valamit, te kis pukkancs? 🙂

2024. aug. 8. 11:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha hagyom azzal se leszek előrébb
2024. aug. 8. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Ezért kell megtalálni a kettő között az egyensúlyt.

Amit tudsz, arra figyelmeztesd. De döntenie neki kell.

A telefonját nézegetni meg... hát... szokjál le róla, gyorsan.

Majd, ha magától mutatja.

2024. aug. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!