Mit csináljak ha a lányom így viselkedik?
Nem történt semmi. Értem. :DDDDDDDDDDDDD Csak reménykedj, hogy gumi is volt.
Annyit tehetsz, hogy elmagyarázod neki a létező összes veszélyt ezekkel kapcsolatban. Tiltani nem tudod, agyat nem tudsz neki adni, csak a szemét lehet felnyitni.
Atyaúristen!
De örülök neki, hogy nem ilyen mindenlében kanál, ellenőrizgető szüleim vannak/voltak.
Ember, 18 éves. Engedtessék már meg neki, hogy felfedezze a világot nélküled!
Majd a nászéjszakát is felügyelni fogod? 🤦😡
Ott kezdődik a dolog, hogy miért is kellett titokban regisztrálnia?
Neked majd akkor szól, ha szeretne.
Ezzel együtt persze tanácsot kell adni neki, ha szükséges.
Nekem is azt mondta a legutóbbi pasi, akivel beszeltem, hogy csak baratsagot akar, ne aggódjak, meglatogat 5 percre egy kávéra es hazamegy. Ígéri.
Persze, hogy hazudott es megpróbálta kimaxolni a lehetőségeit.
Ha az írásunkat olvasod, semmi gyanús nincs csak barátkozás.
Amúgy en mar 48 eves nő vagyok
Talán próbáld felnőttként kezelni, és ne úgy tekints rá, mint egy óvodásra!
Basszus, a mi generációnkban sokaknak már 20 évesen gyerekük volt, te meg azon rinyálsz, hogy a felnőtt lányod társat keres?
Te vérlázítóan hlye vagy.
18 évesen nem tini, hanem fiatal felnőtt próbálna lenni.
Szállj le róla, mert több kárt csinálsz, mint hasznot.
Nem érdemli meg, hogy egyenrangú partnerként kezeld? Akkor elég lenne csak beszélgetni vele a veszélyekről, nem pedig ilyen vérlázító módon lekezelni szerencsétlent.
Téged is így tartottak gyerekkorodban? El ne kezdd most magadat dicsérni, mert arra senki sem kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!