Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a lányom így...

Mit csináljak ha a lányom így viselkedik?

Figyelt kérdés
A lányom 18 éves. Titokban regisztrált a badoo-ra, amire rájöttem. Állítása szerint csak barátkozás céljából. Volt egy külföldi férfi akivel beszélgetett. Idősebb volt nála olyan 32 éves körül. Tudatta vele,hogy csak barátkozás céljából van az oldalon. Párszor találkoztak és egyszer vodkáztak a férfi lakásán. Nem történt semmi, de a férfinak már családja is van. Oké, hogy nem lett következménye, de akkor is aggaszt, hogy ilyen van dolgokat művel a lányom.

aug. 8. 08:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem történt semmi. Értem. :DDDDDDDDDDDDD Csak reménykedj, hogy gumi is volt.

Annyit tehetsz, hogy elmagyarázod neki a létező összes veszélyt ezekkel kapcsolatban. Tiltani nem tudod, agyat nem tudsz neki adni, csak a szemét lehet felnyitni.

aug. 8. 08:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Láttam a beszélgetésüket és leírta hogy csak barátkozni akar. Végignéztem az összes chatelést és nem találtam kifogásolható részt. Meg megesküdött, hogy nem történt semmi és nem is szeretne. Bízok benne, hogy így lesz, mert amúgy okos, érett lány.
aug. 8. 08:17
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Atyaúristen!

De örülök neki, hogy nem ilyen mindenlében kanál, ellenőrizgető szüleim vannak/voltak.

Ember, 18 éves. Engedtessék már meg neki, hogy felfedezze a világot nélküled!

Majd a nászéjszakát is felügyelni fogod? 🤦😡

aug. 8. 08:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel a chat, ha megkívánják egymást élőben, annak ott nincs nyoma. A csávó már álló farokkal nyitott ajtót. Lehet, hogy tényleg nem történt semmi, de családos középkorú nem barátkozni akar egy tinivel, erre a nyakamat tenném. Lehet nem instant kúrós a csávó, hanem az előtte puhítós, türelmesebb. Csak idő kérdése, ha továbbra is összejárnak.
aug. 8. 08:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik a dolog, hogy miért is kellett titokban regisztrálnia?

Neked majd akkor szól, ha szeretne.

Ezzel együtt persze tanácsot kell adni neki, ha szükséges.

aug. 8. 08:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is azt mondta a legutóbbi pasi, akivel beszeltem, hogy csak baratsagot akar, ne aggódjak, meglatogat 5 percre egy kávéra es hazamegy. Ígéri.

Persze, hogy hazudott es megpróbálta kimaxolni a lehetőségeit.

Ha az írásunkat olvasod, semmi gyanús nincs csak barátkozás.

Amúgy en mar 48 eves nő vagyok

aug. 8. 08:35
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Talán próbáld felnőttként kezelni, és ne úgy tekints rá, mint egy óvodásra!

Basszus, a mi generációnkban sokaknak már 20 évesen gyerekük volt, te meg azon rinyálsz, hogy a felnőtt lányod társat keres?

aug. 8. 08:44
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért felügyelem mert még szinte gyerek. 18 évesen még tinik, lázadni akarnak. Kordában akarom tartani, hogy normális felnőtt legyen
aug. 8. 08:46
 9/18 A kérdező kommentje:
Fedezze fel a világot, de normális módon. Ahhoz, hogy többet megtudj a világról nem kell lázadozni és ész nélkül bulizni szerintem
aug. 8. 08:50
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

Te vérlázítóan hlye vagy.

18 évesen nem tini, hanem fiatal felnőtt próbálna lenni.

Szállj le róla, mert több kárt csinálsz, mint hasznot.

Nem érdemli meg, hogy egyenrangú partnerként kezeld? Akkor elég lenne csak beszélgetni vele a veszélyekről, nem pedig ilyen vérlázító módon lekezelni szerencsétlent.

Téged is így tartottak gyerekkorodban? El ne kezdd most magadat dicsérni, mert arra senki sem kíváncsi.

aug. 8. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!