Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova tegyem a naplómat, hogy...

Hova tegyem a naplómat, hogy a tesóim ne találják meg?

Figyelt kérdés

Halii!

Van kettő húgom, egy szobában vagyunk mind a hárman és én naplót írok. A naplót 2 lakattal is védem, de a tesóim mindig megtalálják 🔑 -al együtt és elolvassák, ami engem zavar. A kérdésem az, hogy hova rejtsem előlük? (már nagyon sok mindent kipróbáltam)

2024. aug. 7. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem hallottál még valószínűleg az írásterápiáról.

Nem, nem azért van, hogy elolvassák.

Személyiségfejlesztő hatása van, ha valaki ki tudja adni magából az intim dolgait. Számot tud vetni.

Szerencsés az, akinek erre a célra empatikus húsvér ember áll a rendelkezésére, de az ilyen ritka, azt azért valljuk be.

2024. aug. 7. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Jelszavas mappa a felhőben, simán a gépen vagy pendrive-on, ha nagyon ragaszkodsz a papír-ceruzához, írd le, fotózd le, töltsd fel és égesd el vagy semmisítsd meg valahogy a fizikai változatot.
2024. aug. 7. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Én anno kitaláltam egy saját abc-t hogy a szüleim ne tudjanak elolvasni semmit amit írok, még akkor se, ha megtalálják.
2024. aug. 7. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat erre igy tenyleg nehez valaszolni, hogy nem ismerjuk a szobad, a lakasotokat. Tedd a kulcsot a testnyilasodba.. most komolyan milyen tanacsot varsz?
2024. aug. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!