Hova tegyem a naplómat, hogy a tesóim ne találják meg?
Halii!
Van kettő húgom, egy szobában vagyunk mind a hárman és én naplót írok. A naplót 2 lakattal is védem, de a tesóim mindig megtalálják 🔑 -al együtt és elolvassák, ami engem zavar. A kérdésem az, hogy hova rejtsem előlük? (már nagyon sok mindent kipróbáltam)
Ezért nem tudnak írni az emberek, mert a kézzel írást teljesen átvette a gép, telefon, ami jelzi a hibákat.
Óriási probléma ez. Egy értelmes mondatot nem tudnak maguktól írni.
Tisztelet a kivételnek.
Igazából a szobádat kellene zárni kérdező, mert nemcsak a naplóhoz, de más cuccaidhoz sincs közük.
Ha ez nem megoldható, akkor egy kis zárható szekrény, vagy széf.
Esetleg a szemeteskukád alja. Beleteszed, aztán húzod bele a zsákot.
Oda csak nem nyúlnak.
De tényleg te ismered őket.
Lakatos napló? Uh... 😅 Ha az a gagyi csattos lakatos, azt még kézzel is fel lehet feszíteni. Számtalanszor megtettem én is.
Írjál telefonba, van rá app, vagy számítógépbe és jelszavatd le. Ne legyél már ennyire gagyi.
A napló nem azért van írva hogy elolvassa valaki?
Gondolom nem azért írod mert másnap már nem emléxel mit tettél.
A húgod meg tanulni akar tőled hogy hogy kell élni. Olvassátok közösen és beszéljetek róla. Kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!