Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félsz az emberektől és miért?

Félsz az emberektől és miért?

Figyelt kérdés

aug. 4. 14:17
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
100%
Objektíven nézve nem. Van pár típus, akiktől tartok de az sem kifejezetten félelem, hanem elővigyázatosság.
aug. 4. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Félek a hülyéktől! A hülye ember a legveszélyesebb! (sokan vannak🤫)
aug. 4. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Összességében nem, azonban én is tudnék olyan személyiséggel megáldott egyéneket mondani, vagy konkrét típusokat, akiktől tartok, és tartom a tisztes távot. Részben rossz tapasztalatok miatt.
aug. 4. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Félni nem félek, csak nem tudok mit kezdeni velük.
aug. 4. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Az őrült majomtól minden normális élőlény fél, vagy legalábbis tart tőle.

Azért mert végtelenül agresszíven viszonyul a teremtett világhoz. El akarja pusztítani, le akarja igázni, a számára legmegfelelőbb képűre szeretné formálni azt. Ha Isten létezne, akkor ezt a ténykedését biztos, hogy nem tűrné el neki.

Ezen túlmenően még szabályokat nem tisztelő, önző, féktelenül mohó és akaratos, törtető, tehát szabályosan egy rákos burjánzás, amely az élő bolygóra nézvést rendkívül veszedelmes.

aug. 5. 07:56
 16/16 A kérdező kommentje:

14-es

Én is így vagyok a hülyékkel.

Nevezük nevükön őket én szerintem :)

Én sem félek tőlük csak nem tudok mit kezdeni velük azon kívűl ,hogy néha beszólogatok neki vagy nekik ,de azzal csak azt érem el ,hogy felhergelem és célba vesz a hülyeségeivel.

Megverni vagy megpróbálni nem minden körülmény között javasolt ,mert te kerülsz böribe.

aug. 5. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!