Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság mi az a fizetés, ami...

Manapság mi az a fizetés, ami éhbérnek számítana?

Figyelt kérdés
És kinek mi tartozik bele ebbe a definícióba? Jelenleg a magyarok hány százaléka élhet éhbérből?

aug. 3. 19:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik az egész, hogy félre kéne rakni legalább havi 100 ezret nyugdíjra. Ezután jön minden más.
aug. 6. 11:15
 32/41 anonim ***** válasza:
Az lehet de nem akarok csoves kornyeken lakni ahol minden nap kirabolnak
aug. 6. 12:31
 33/41 anonim ***** válasza:
2024-ben nettó 300 ezer alatt szerintem már éhbér főleg Pesten. Ilyen árak mellett. 2-3 éve ez apénzmég egyáltalán nem volt rossz.
aug. 6. 15:09
 34/41 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy itt majd nem mindenki hőbörög, de felteszem a nagy kérdést: kinek mekkorák az igényei? Mint már említettem egyszer, vannak-e függőségeitek? Mennyit esztek egy nap? Tudatos vásárlók vagytok-e?...stb.

(akinek hitele van, remélem csak lakásra és nem más értelmetlen dologra)

Nagyon jellemző a magyar társadalomra, hogy k..rva nagyok az igényei.

aug. 6. 15:33
 35/41 anonim ***** válasza:
S még a fővárosban is van bőven olcsóbb albi. :-)
aug. 9. 10:07
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem csöves környéken.
aug. 9. 10:07
 37/41 anonim ***** válasza:
En nezegettem 300k alatti lakasokat oda még a kutyamat se vinném be
aug. 9. 10:09
 38/41 anonim ***** válasza:

Egy barátom menő lakásban lakik családosan 160-ezerért. Összesen, nem fejenként. Konkrétan nem számolja bele a gyerekeket a tulaj, mert nem fizetőképesek. De ő talán rendkívül normális és emberbarát, ami kezd kiveszni a társadalomból. Alapból gazdag ember, nem ebből akar megélni, még a klímát is ő fizette ki nekik a régi kaucióból. Illetve hozzátette: mennyit fizettetek már ezért a lakásért! S ez "csak" 160-E! Hallottam mástól is ugyanilyet. Viszont tudom, hogy a hirdetésekben nem ezek futnak.

Az az igazság, hogy rettentően széles és nem igazságos a skála semmiben. Sem albérlet, sem lakásár, sem fizetés. Ahogyan én írtam, hogy szerencsés lakás De másnak ez szutyok és neki már éhbér. Nem tudjuk meghatározni így ezt sem.

aug. 9. 10:13
 39/41 anonim ***** válasza:
* Ahogyan én írtam, hogy szerencsés lakással és szerény fizetéssel milyen jól megvagyunk.
aug. 9. 10:14
 40/41 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk a kajáldák árait is, amik szintén rettentően szét vannak húzva. Nem egyértelmű, hogy az olcsó most szutyok vagy csak normális. Meg kell kóstolni.
aug. 9. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!