Manapság mi az a fizetés, ami éhbérnek számítana?
Furcsa, hogy itt majd nem mindenki hőbörög, de felteszem a nagy kérdést: kinek mekkorák az igényei? Mint már említettem egyszer, vannak-e függőségeitek? Mennyit esztek egy nap? Tudatos vásárlók vagytok-e?...stb.
(akinek hitele van, remélem csak lakásra és nem más értelmetlen dologra)
Nagyon jellemző a magyar társadalomra, hogy k..rva nagyok az igényei.
Egy barátom menő lakásban lakik családosan 160-ezerért. Összesen, nem fejenként. Konkrétan nem számolja bele a gyerekeket a tulaj, mert nem fizetőképesek. De ő talán rendkívül normális és emberbarát, ami kezd kiveszni a társadalomból. Alapból gazdag ember, nem ebből akar megélni, még a klímát is ő fizette ki nekik a régi kaucióból. Illetve hozzátette: mennyit fizettetek már ezért a lakásért! S ez "csak" 160-E! Hallottam mástól is ugyanilyet. Viszont tudom, hogy a hirdetésekben nem ezek futnak.
Az az igazság, hogy rettentően széles és nem igazságos a skála semmiben. Sem albérlet, sem lakásár, sem fizetés. Ahogyan én írtam, hogy szerencsés lakás De másnak ez szutyok és neki már éhbér. Nem tudjuk meghatározni így ezt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!