Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság mi az a fizetés, ami...

Manapság mi az a fizetés, ami éhbérnek számítana?

Figyelt kérdés
És kinek mi tartozik bele ebbe a definícióba? Jelenleg a magyarok hány százaléka élhet éhbérből?

aug. 3. 19:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
76%
Azt mondanám, hogy 24-be nettó 300 alatt annak számít a fizetés.
aug. 3. 19:16
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
sok függ azon , hogy kell e albérletet fizetni vagy hitelt...ez legyen most csak 100.000 Ft. ---> szóval ez a fizuból a semmibe vész.
aug. 3. 19:16
 3/41 anonim válasza:
100%
Itt a Gyakorin mindig azt írják, hogy 500 alatt fel sem kelnek reggel.
aug. 3. 19:28
 4/41 A kérdező kommentje:
Számoljuk bele a lakhatási költségeket is nyugodtan. Manapság egyre kevesebb ember engedheti meg a saját ingatlant. Szóval lakáshitel, vagy reálisabb esetben albérlet árakkal is számolva. Alapból is az inflációs fogyasztói kosár része volt a lakhatás, amíg az ingatlanboom után szándékosan el nem jelentéktelenítették a statisztikai arányát.
aug. 3. 19:33
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sok múlik az egyén igényétől is, meg hogy van-e gyereke, dohányzik-e, van-e hitele, van-e autója, iszik-e rendszeresen alkoholt, fogyaszt-e sok húst, eljár-e hulladék éttermekbe...stb..
aug. 3. 19:52
 6/41 Katona Dius ***** válasza:
83%
Akár éakás hitel, akár albérlet, legalább egy százas havonta (az ismerősi körömből kiindulva. Lehet van, akinek kevesebb, de én ezt veszem alapnak). A rezsi függ attól, hogy családi ház vagy panel, de az is egy 30-60 között simán van havonta. Kaja szerintem alsó hangon egy százas (glutén és laktózérzékeny vagyok, nekem minimum ennyi, nem tudom, akinek nincs ételallergiája, mennyiből jön ki). Ha van net, akkor még beleszámolódik az is, kinek mennyi. Ez már 260-300 körül van. És még nincs beleszámolva gyerek (mert még nincs), illetve így ne legyen se kutyája, se macskája az embernek, mert arra sem futja. Ezért mondják sokan, hogy 300 alatt éhen halni is kevés. És ez csak egy főre.
aug. 3. 19:52
 7/41 anonim ***** válasza:
80%
Nettó 400k alatt.
aug. 3. 19:53
 8/41 anonim ***** válasza:
80%
nettó 400e alatt
aug. 3. 19:57
 9/41 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen árakhoz netto 600-800 ezres fizetes kene

Az orszag szegyene hogy egy dolgozo, adofizeto ember nem tud megelni a fizetesebol

Persze rabszolgamunka az van, fizetes meg nincs

aug. 3. 21:23
 10/41 anonim ***** válasza:
31%
En azt mondanam 150 - 200 ezer lakas / rezsi. 350 ezer kaja. 250 ezer szorakozas. Es aztan sporolni is kellene. 800 ezer alatt bajban van az ember
aug. 3. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!