Mi a legvalószínűbb verzója annak miért kellett Till Tamáskának meghalnia?
Elévult a buncselekmény
Ez van 2024-be Mo
Megolsz valakit aztan elévül
Bevallotta a tettes aztan a f fej nyomorek rendorok meg csak úgy kiengedik
2024 Mo gratulalok
Köszi, hogy leírtad, akkor ez az oka, hát ez nagyon felháborító. Nagyon rossz a törvény, hogy évülhet el egy ilyen komoly bűncselekmény?
Örökre rács mögött lenne a helye! Ha nem ezért, akkor el kellene ítéljék valami másért, de le kell az ilyen embert ültetni és minden vagyonát elkobozni.
Ha nem fizetsz be egy 1000 Ft-os birsagot kuldik a behajtokat de ha megolsz egy embert akkor meguszod buntetlenul
Beszaras
És a rohadt féreg még megpróbálta másra is kenni, egy halottra, aki mellesleg annak idején munkát adott neki!
Elvileg elfogták és nem évül el a tette. Nagyon remélem!
Mondjuk én nem értem, miért évülhet el egy gyilkosság bármilyen esetben és miért úszhatna meg bárki egy ilyet pusztán a kora miatt. Persze, egy 16 éves nem fogja fel, mit tett, nem a lófszt nem. De a fiatalabb is, aki elvesz egy emberéletet, az takarodjon a börtönbe örökre, akárhány éves, mert csak veszélyt jelent mindenkire, ha szabadlábon van. Ez nem egy lopás vagy betörés, hogy majd jobbra útra tér belőle meg kifizeti a kárt. Meg érdekes, ahhoz mindegyik kis tetűnek van esze, hogy bujkáljon a rendőrség elől, de jaaj szegényke biztos nem fogja fel, hogy kinyírt valakit.
Nekem fura ez az elévülés dolog. Amire az újságok hivatkoznak paragrafus az nem az elévülést, hanem a maximálisan kiszabható büntetés tételét szabja meg 15 évben.
Az tény, hogy elévülés fejezetben van egy kitétel, miszerint az életfogytiglannal is büntethető cselekmény nem évül el, amiből még nem következik, hogy ez sem.
#15 Egyik ismerősöm 15+ év után kapott 200+ ezres behajtást, szó nélkül levonták a számlájáról a pénzt valami ki nem fizetett számla miatt amit ráadásul a következő lakó (albérlet) nem fizetett ki.
Egy gyerekgyilkost meg szabadon engednek és ő van felháborodva, hogy zaklatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!