Miért tilos itt rasszistának lenni?
Ha egyszer nem szeretek bizonyos csoportokat. Ez is rasszizmus, hogy blokkolják a rasszistákat.
A xy nepcsoportoknak meg persze van joga elvenni az életterünket, betörni, ellopni, erőszakolni..
De én ne legyek rasszista..
Most csak magáról a rasszizum fogalmáról és tiltásáról nyitnám ezt a kérdést. Hogy ne sétsen senki szabályt ne legyen se ilyenezés meg olyanozás. Köszi.
Attol, hogy minden mondatomat visszaidézed és külön kielemzed még nem feltetlen van igazad. Sőt egy idő után ez elég idegesítő is. Igazábol a nagyon tudálékos emberek sem a kedvenceim! 😀
Bem baj öregem, első körben leszel az áldozatok között akiket maj lekaszálnak azok akiket hagytunk a fejünkre nőni. Majd akkor is idézgess engem létszi!
"Attol, hogy minden mondatomat visszaidézed és külön kielemzed még nem feltetlen van igazad."
Azért idézem vissza, hogy tudd, mire reagálok. Mellékesen: neked sem lesz igazad attól, hogy ismételgeted, hogy márpedig így-úgy lesz.
"Igazábol a nagyon tudálékos emberek sem a kedvenceim!"
Nem is volt célom, hogy a kedvenced legyek, és a tudálékosságot sem érzem magaménak.
"Bem baj öregem, első körben leszel az áldozatok között akiket maj lekaszálnak azok akiket hagytunk a fejünkre nőni."
Ijesztő, hogy mennyire nem fogod fel, mit pofázok. Nem az a két választás, hogy naivan beengedek mindenkit, vagy rasszista vagyok. Én nem akarok migránsokat csőstül beengedni, de nem azért mert muszlimok, vagy cigányok.
"Letszi ne idézz vissza még egyszer mert nem fogok rá reagálni semmit se."
Ebben meg is egyezhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!