Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tilos sírnom?Miért nem...

Miért tilos sírnom?Miért nem lehetek végre egyszer önző és sírni csak sírni és sírni ha szeretnék??Ez annyira idegesítő,valaki magyarázza már meg!

Figyelt kérdés
Ha sírni mertem nyilvános helyen,legtöbb esetben számon lettem kérve hogy miért sírok,ne sírjak stb.Mégis mit kéne mondanom,ha senkit nem akarok be avatni az érzelmeimbe?Mert nem lehet elfogadni hogy sírni akarok és nekem ez jó,jobban leszek tőle.Elegem van hogy mindenki számon kér ha rosszul vagyok,ha sírok,ha elgondolkozok.Esküszöm ültem a padon az erdőben,bámultam a semmibe és CSUPÁN ezért oda jött egy nő a gyerekeivel hogy jól vagyok e,gond van e ilyesmi.Az emberek aggodalmától már a plafonon vagyok.Nem vagyok kiskorú.Miért foglalkoznak az emberek ennyire a másikkal,miért sírsz ,min nevetsz,egyél,aludj,menj,min mosolyogsz,min gondolkozol ....Elegem van abból hogy az emberek az érzelmeim miatt ba....engem .Ha segítseget ,tanácsot akarok kérni valakitől úgy is megfogom tenni.Főleg azt utálom mikor valaki megbámul vagy farkas szemet néz velem,leköveti minden mozdulatom ,mikor mit teszek.De miért kell ezt,nem egy elhunyt szelleme vagyok.Ha a gyerekeimmel vagyok nyilvánosan akkor is figyelnek ,figyelik minden mozdulatom ,szavam az emberek és ezt annyira utálom.Egyszerűen utálom a társadalmat már bocsánatot kérek aki ezt a szívére veszi,de utálok mindent ami piszkálassal,abajgatással egyenértékű.
2022. júl. 19. 22:41
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És ha azt válaszoltam,az embereknek ha megkérdezik mi a baj,hogy egy pillanat mindjárt megmondom csak van egy kis dolgom(persze nem a páromnak),vagy elkezdenék a felhőkről beszélni,a csillagos éjről,az időjárásról ergo terelném a témát.Vagy megmondom ha adsz egy milliót.Milyen választ találjak ki amivel elmegy a kedvük attól hogy engem kérdezgessenek?
2022. júl. 19. 22:49
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Jól értem, az a problémád, hogy valaki megkérdezte, jól vagy-e??

De ha ez ekkora gond neked, akkor bőgj otthon.

2022. júl. 19. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Na

Eddig meg az volt a baj, hogy az emberek bunkók, nem figyelnek egymásra stb

Nem jó itt senkinek semmi

Zárkózz be a szobádba ahol senki sem tud hozzád szólni

2022. júl. 19. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ez legyen a legnagyobb bajod a világon, hogy vannak még segítőkész emberek, akik próbálnak kedvesek lenni hozzád, amikor látszik hogy nem vagy jól.

Egyébként miért nem magányosan, egyedül sírod ki magad? Miért csinálsz mások előtt felhajtást? Hogy aztán legyen miért hisztériázni?

2022. júl. 19. 22:52
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Pszichológus erősen javasolt neked, főleg, hogy gyerekeid is vannak inkább kötelező!

Az szuper dolog, hogy az emberek foglalkoznak a másikkal, és főleg a szeretteiddel meg kellene tudnod osztani az érzéseidet. Az meg különösen kedves dolog, hogy ha nyilvánosan sírsz szeretnének segíteni!

2022. júl. 19. 22:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Mert az ember kíváncsi természet, mindig tudni akar mindent. Nem létezik olyan ember, aki legalább egyszer ne lenne túl kíváncsi.

Én ilyenkor azt mondom, "nincs semmi baj". Ha mondjuk sírnék közben, akkor is azt mondanám, hogy nincs semmi, és talán tovább mennék. Egyébként nekem unott és világfájdalma bús arckifejezésem van, ezzel sajnos nem tudok mit csinálni, az alapvető berendezésem ilyen. Amikor fodrásznál jártam, kicsit elméláztam, majd a fodrász megkérdezte, baj van-e, nem tetszik... Pedig semmi bajom nem volt. Ha valaki nem érti a "nincs semmi baj"-ból, hogy hagyj már békén, az legyen az ő baja. Ha barát vagy ismerős "erősködik", azt úgy teszi, hogy tudja, mit lehet és mit nem lehet, vagy rövidesen levágja, hogy nem kéretem magam, és annyiban hagyja. Ha viszont idegen akar jófej lenni, biztos nem neki fogom elregélni a bajaimat, mindegy, hogy a legjobb szándék vezérli, hogy talán tud segíteni. Nem, nem tud. Nekem nem, én nem így működöm. Azonban más igen, másnak hatalmas megkönnyebbülés lehet, ha valaki normális odamegy, és ha tényleg van türelme és ideje rá, akkor meghallgatja, és kibeszélheti magából a lelkét nyomó xarjait. Van, akinek ez segítség. Ha nem erőszakos tudni akaró illető, akkor többet használhat, mintsem árt, ha megkérdi, max elutasítja az ember és elválnak útjaik.

2022. júl. 19. 23:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Szia igen az az mert nem kért engedélyt hogy megszólaljon.
2022. júl. 20. 00:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Mert mindennap sirok,és nem érdekel ha mások is látják .Vagy ignoralok mindenkit ,nehezen nyílok meg ennyi.
2022. júl. 20. 00:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert vannak extrovertált emberek is a bolygón, akiknek za a természetes hogy még azt is megosztják a nagy világgal hogy épp melyik irányba áll a hajszál a fejük tetején. Nekik elképzelhetetlen hogy valaki ne akarná az érzelmeit megosztani, ezért folyamatosan kérdezgetnek róla. Amúgy ha egy "nem akarok erről beszélni, azért köszönöm" után is erőltetik, ha megkérdezik tőled hogy most halláskárosultak vagy siketek, akkor abbahagyják. Ha valaki tényleg kedves és nem csak áskálódik a másik magánéletében akkor nem feszegeti a határaidat.
2022. júl. 20. 05:56
 10/15 anonim ***** válasza:

*ha megkérdezed tőlük

bocsi

2022. júl. 20. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!