Miért tilos sírnom?Miért nem lehetek végre egyszer önző és sírni csak sírni és sírni ha szeretnék??Ez annyira idegesítő,valaki magyarázza már meg!
Figyelt kérdés
Ha sírni mertem nyilvános helyen,legtöbb esetben számon lettem kérve hogy miért sírok,ne sírjak stb.Mégis mit kéne mondanom,ha senkit nem akarok be avatni az érzelmeimbe?Mert nem lehet elfogadni hogy sírni akarok és nekem ez jó,jobban leszek tőle.Elegem van hogy mindenki számon kér ha rosszul vagyok,ha sírok,ha elgondolkozok.Esküszöm ültem a padon az erdőben,bámultam a semmibe és CSUPÁN ezért oda jött egy nő a gyerekeivel hogy jól vagyok e,gond van e ilyesmi.Az emberek aggodalmától már a plafonon vagyok.Nem vagyok kiskorú.Miért foglalkoznak az emberek ennyire a másikkal,miért sírsz ,min nevetsz,egyél,aludj,menj,min mosolyogsz,min gondolkozol ....Elegem van abból hogy az emberek az érzelmeim miatt ba....engem .Ha segítseget ,tanácsot akarok kérni valakitől úgy is megfogom tenni.Főleg azt utálom mikor valaki megbámul vagy farkas szemet néz velem,leköveti minden mozdulatom ,mikor mit teszek.De miért kell ezt,nem egy elhunyt szelleme vagyok.Ha a gyerekeimmel vagyok nyilvánosan akkor is figyelnek ,figyelik minden mozdulatom ,szavam az emberek és ezt annyira utálom.Egyszerűen utálom a társadalmat már bocsánatot kérek aki ezt a szívére veszi,de utálok mindent ami piszkálassal,abajgatással egyenértékű.2022. júl. 19. 22:41
11/15 anonim válasza:
Nem kért engedélyt hogy megszólaljon. Mégis hol élsz te? Vagy kinek képzeled magad? :D
12/15 anonim válasza:
Az emberek sajnos szeretnek belepofázni a mások életébe és gyakran olyan dolgokba is beleütik az orrukat, amikhez nekik semmi közük nincsen. Sajnos ilyen a többség. Mást nem tudsz tenni, mint hogy egyszerűen elküldöd őket.
Egyébként én is minden nap sírok. Bármikor, bárhol elkezdem, mert épp elég okom van rá és ezt nincs is joga megtiltani senkinek. Meg tudlak érteni. Kitartás!
13/15 A kérdező kommentje:
Szia most épp nevetek.Neked jó sírást.
2022. júl. 20. 23:56
14/15 anonim válasza:
Így én is jártam... Párom megbántott, és még ő cseszett le, hogy miért sírok... De ha nekem egyszer elindulnak a könnyeim, nincs megállás... Azt mondta, a sírás nem old meg semmit... Pedig de! Engem megnyugtat, kijön belőlem a feszültség. Még a sminkem is az arcomon folyt le...
15/15 anonim válasza:
És amiatt, hogy lecseszett, még jobban sírtam! Inkább a lecseszés nem megoldás semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!