Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tilos itt rasszistának...

Miért tilos itt rasszistának lenni?

Figyelt kérdés

Ha egyszer nem szeretek bizonyos csoportokat. Ez is rasszizmus, hogy blokkolják a rasszistákat.

A xy nepcsoportoknak meg persze van joga elvenni az életterünket, betörni, ellopni, erőszakolni..

De én ne legyek rasszista..

Most csak magáról a rasszizum fogalmáról és tiltásáról nyitnám ezt a kérdést. Hogy ne sétsen senki szabályt ne legyen se ilyenezés meg olyanozás. Köszi.

júl. 29. 15:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
A netes szájkarate semmit nem fog megoldani, csak a feszültséget növeli. Ki kell menni a szegregátumba, és elordítani magad, hogy vesszenek a cigányok. És akkor majd értekezhetsz a nyilvános vitán megjelent érdeklődő lakosokkal, hogy tulajdonképpen szólásszabadság van, és mindenki véleményét tiszteletben kell tartani.
júl. 29. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Pedig igaza van a kérdezőnek. Manapság minden nagyon peace és elfogadunk mindent és mindenkit is, na de mindig annak a legnagyobb a szája, akinek még nem volt összetűzése az ilyen rasszokkal.

Az ilyen nagyon békeszerető, elfogadó emberkéket összezárnám egy hónapra az általuk tolerált C kategóriás állampolgárokkal, hogy épjen velük, és meglátná, milyen kis cukimukik tudnak lenni.

júl. 29. 19:09
 13/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg igenis köthetőek bizonyos viselkedési minták egyes népcsoportokhoz."

Ez az érved? Hogy szerinted igenis? Szerintem meg nem. Na bumm.

"A rasszizmus természetes vedelmi reakció az ellen amit nem akarsz befogadni a saját életteredbe."

Ez így nem pontos. Az általánosítás egy természetes önvédelmi reakció, hogy ha egyszer megtapasztaltál egy veszélyforrást, akkor a következő alkalommal képes legyél előre felismerni. Magyarul: ha egyszer-kétszer beléd kötöttek cigányok, természetes, hogy távolságot fogsz tartani a cigányoktól.

A rasszizmus az, amikor mindezt tudatosan azzal magyarázod, hogy cigányok. Mert a cigányok genetikailag ilyenek, vagy olyanok. Ez abszurd magyarázat.

"mindenképpen sokkal több előnnyel jár ha keményen bánunk az xy-onokkal"

Abszolút igazad van, ha xy alatt bűnözőket, azonosítatlan bevándorlókat értesz, és nem cigányokat, muszlimokat, feketéket.

júl. 30. 09:42
 14/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondathoz annyit, hogy ogen, nyilván nem puffantanék le valakit mondjuk mert fekete a bőre de pl a migránshajókat gond nélkül elsüllyesteném, független attól, hogy ferfi, nő vagy gyerek utazik rajta.

A meg már bent lévőknekmek kialakítanék táborokat unios hatás mentén, ahol vizen meg kajan kívűl mem kapnának semmit. Egyetlen iranyba mehetnének inne, amerről jöttek. Ha nem akarnak akkor dögöljenek meg.

júl. 30. 10:22
 15/25 anonim ***** válasza:

"a migránshajókat gond nélkül elsüllyesteném, független attól, hogy ferfi, nő vagy gyerek utazik rajta"

Ez meg nem rasszizmus. De inkább hagyjuk is.

júl. 30. 10:39
 16/25 anonim ***** válasza:
37%

#14 c nő > fehér férfi.

Ha lenne egy hajó amin 100 hozzád hasonló árja pasi utazik, és egy hajó ahol 100 c/migráns/kisebbségi nő, akkor a bűnügyi sémáitok alapján ti lennétek az egyértelmű rosszabb választás. de kit érdekel, erről nem szabad beszélni, peace & love van manapság, mindent is elfogadunk.

de amúgy vicces hogy idebszol egy olyan monológot ami nagyon súrolja a legálisság határait, mert azt mondani hogy holtan akarsz látni kisebbségeket (még gyerekeket is) már szó szerint gyűlöletbeszéd - de még mindig úgy érzed hogy jaj te nem lehetsz nyíltan rasszista :( neked meg van tiltva :( manapság átestünk a ló túloldalára :( manapság minden nagyon peace és elfogadunk mindent és mindenkit is :(

júl. 30. 11:32
 17/25 A kérdező kommentje:

Azert ehhez hozzátennék ezt azt.

Nem vagyok árja. Az sosem letezett igazából csak a náci rezsim politikai huzasa volt a hatalmuk megerösítésére. Simán csak magyar ember vagyok, magyar szokásokkal.

Nem akarok holtan.latni nőket, gyerekeket de ha erőszakkal be alarnak özönleni a határokon gond nelkűl tüzet nyitnék bárkire!

Azok a kisebbségek pedig akik nem hajlandóak beilleszkedni a befogadó nemzetbe, azokat jogvesztettnek titulálnám. Kifanc akar olyan "vendéget" aki szarba sem veszi?!

Nálam ezt jelenti a rasszizmus. Minden formában elsőbbséget a sajat területemen az idegenekkel szemben.

Ha en utazom mondjuk Kabulba, akkor elfogadom, hogy a muzulmánok velem szemben rasszisták és nem jó szemmel néznek majd rám. Bár nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen helyre utazzak.

júl. 30. 11:45
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

Azt a határt feszegeti most a kérdező, hogy meddig mehet el, míg ki nem tiltják. Itt leírta tegnap, hogy már belengették neki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1273..

Most megalapozza azt, hogy kiírja a gyűlöletbeszéd különböző fokozatait, és utána tudni fogja mi fér még bele amikor tiltás után visszajön vergődni. Közben eljátssza az áldozat szerepét, hogy őt elhallgattatják és nem lehet véleménye, erre olyan nyilatkozások csúsznak át és maradnak fent, hogy csak pislogsz.

júl. 30. 11:53
 19/25 A kérdező kommentje:

Nekem meg az jön.le, hogy te azt szeretnéd hogy engem kitiltsanak és ebbe az iranyba szeretnéd befolyásolni a moderátort.

Nem hinném, hogy gyűlöletkeltés lenne leírni a veleméyemet a jelenleg zajó dolgokrol a világban.

Ha bárkit rá akarnék beszélni, hogy kövessenek vagy konkrét személyeket, csoportokat támadnék az már igen. Viszont én áptalánosságban beszélek és az elején is leírtam, hogy ne legyen itt semilyen "@ányozás" meg hasolnók.

A saját vedelmünkről beszélni meg úgy gondolom nem sérthet senkit.

júl. 30. 12:01
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

"a kisebbségek pedig akik nem hajlandóak beilleszkedni a befogadó nemzetbe, azokat jogvesztettnek titulálnám."

Én meg azt mondom, hogy aki nem hajlandó/képes beilleszkedni egy társadalomba, azt jogvesztettnek titulálnám. Jaj várjál: pont ezt mondja a jogrendszerünk is. Amit ezzel szemben te mondasz, hogy ha egy etnikumból többen sem voltak képesek/hajlandóak beilleszkedni, akkor tiltsuk ki, öljük meg az egész etnikumot, azokat is, akik amúgy képesek és hajlandóak is beilleszkedni. Csak hát neked az járulékos veszteség.

"A saját vedelmünkről beszélni meg úgy gondolom nem sérthet senkit."

Te konkrétan emberek vízbe lövéséről beszélsz, nem védelemről. Döbbenet, hogy nem vagy képes felfogni a különbséget.

júl. 30. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!