Akik úgy érzik eljárt felettük az idő, azok hány évesen érezték ezt?
Figyelt kérdés
júl. 29. 14:31
A kérdező szavazást indított:
20 alatt (férfi vagyok)
21-35 (férfi vagyok)
36-49 (férfi vagyok)
50-65 (férfi vagyok)
65+ (férfi vagyok)
20 alatt (nő vagyok)
21-35 (nő vagyok)
36-49 (nő vagyok)
50-65 (nő vagyok)
65+ (nő vagyok)
18 szavazat
2/6 anonim válasza:
Milyen szempontból?
Nem mindegy, hogy mihez érzi magát öregnek az ember. Külföldre költözéshez? Új diploma megszerzéséhez? Gyerekvállaláshoz?
3/6 anonim válasza:
40. Most kezdem érezni! Amíg 20-30 éves vagy nem sokat foglalkozol vele.
De belegondolsz hogy 10 év múlva 50 leszel az kemény!
4/6 anonim válasza:
33 évesen érzem, de csak azért mert van viszonyítási alapom hogy mások miket értek el ennyi idő alatt, és én ehhez képest hol tartok. de annyira nem is vág betonba, mert tudom hogy mindenkinek más életút, ha épp nem úgy alakult ahogy a nagyátlagnak, próbálom kihozni belőle a legjobbat
6/6 anonim válasza:
14 éves koromtól 26-ig.
Ezt az időt töltöttem úgy oktatàsban hogy napi szinten talàlkoztam fiatalabbakkal. Meglett a diplomàm, elhelyezkedtem és ràjöttem hogy nem vagyok lemaradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!