Hetek óta dél körül fúrnak 2 órán át felettünk. Ha kiteszek az ajtajukra egy cetlit az alábbi felirattal, lehet belőle valami?
A cetlin az állna, hogy "ha nem hagyod abba a fúrást, lenyomom a torkodon a fúrót, mert nem lehet miattad dolgozni".
A következő esetnél pedig feljelentem csendháborításért.
Ha ilyen cetlit teszel oda, akkor azonnal feljelenthet téged zalkatásért és életveszéyles fenyegetésért (remélehtöleg meg is teszi!).
Arra elvileg jogod van, hogy csendháborítás miatt bejelentést tegyél, de semmit nem érsz el vele, ugyanis felújítani megengedett, reggel 7 és este 8 között, kivéve vasárnap.
ÉN ha kapnék ilyen cetlit, akkor juszt is kalapálnék egész nap.
2 óra fúrás naponta az semmi.
Feljelentheted nyugodtan, de kora délután nem csendháborítás az otthoni ház körüli munkavégzés.
Költözz falura, majd ott megtudod mi is a jó, mikor napi 25 órában flexel mindenki a környéken. :D
"ha nem hagyod abba a fúrást, lenyomom a torkodon a fúrót, mert nem lehet miattad dolgozni"
Biztos komolyan veszi egy olyan fotelharcostól, aki még ahhoz is gyáva volt ,hogy személyesen mondja el neki.
Te vagy a hülye. Mi az a 2óra hossza??? Semmi
Alattunk egy honapon át alakítgattak át egy üzletet. Minden nap fúrtak faragtak. Volt hogy hetvégén. Kb le se sz.artam. felfogtam, hogy nekik erre szükségük van, meg kell csinálniuk. Én is fogok majd vmikor fúrni órákon át. Azt is tolerálnia kell a szomszédoknak.
Költözz egy erdő közepere, ott talán csend van.
Mint már mondtam, csak valakinek csípte a szemét és kitöröltette, velem játszotta ezt a szomszéd a kutyám miatt. Reggel ugat 1-másfél órát miután elmegyek itthonról (8-9 körül) és ez annyira csípte a szemét a vén tyúknak, hogy mindig jött a cetlijeivel és fenyegetett.
Dátummal együtt összeszedtem az összes kis irományát és az összes beszélgetésünket, amit tudtam rögzíteni és feljelentettem zaklatásért. A lakásom ajtajának a közelébe sem jöhet azóta.
Lehet sggfejnek lenni, ellenben nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!