Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vissza tudnak élni egy lefotóz...

Vissza tudnak élni egy lefotózott személyi igazolvánnyal?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor hogy tudnak visszaélni? Miket tudnak csinálni vele? Csak a személyiről van szó, lakcímkártya,bankkártya,taj kártyáról nincs szó.

júl. 28. 23:03
 1/4 Antiszociális lény ***** válasza:
46%

Manapság már simán..

Most hogy konkrétan pontosan hogyan, azt én nem tudom neked megmondani, mivel nincs ismeretem a csalások pontos lehetőségeiről, de hogyha valahova nem kérnek több írat feltöltést csak egyet, akkor már csinálhatnak a nevedre pl számlát pl Wise amivel csalást követnek el, vagy vesznek a nevedre részletre valamit online.. érted.. simán el lehet ilyeneket követni.

júl. 28. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
De a személyi igazolványomon nincs elég információ hozzá,ahhoz kell a lakcímkártyám,bankkártyám is,meg hogy venne fel hitelt,ha látják a személyin lévő arcképet,ami nem egyezik? Hitel felvételhez személyes jelenlét kell,online pedig kamerával kell mutatni magad.
júl. 28. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nem igazoltatnak és elég lenne egy fotó a személyiről, amikor hitelt vennél fel.
júl. 29. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a kölcsönadó is benne van, elég a szig.
júl. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!