Eljön még az az idő, hogy védettségi igazolvánnyal SEM mehetünk sehova?
Ahogy olvasom ezt az oldalt, sokan számítanak ősztől újabb bezárkózásra, meg lezárásokra, korlátozásokra.
Dehát ugye jelenleg a védettségi igazolványra épülnek dolgok, előbb még ahhoz lehet további szolgáltatásokat hozzákötni. De elképzeltem magam előtt, hogy menni akarok valahova és nem fogadják el a védettségi igazolványom. Mutatom bőszen, hogy pedig még van védettségi kártyám is és ennek ellenére nem tudok pl. étterembe, szállodába menni, mert lezárás van. Mit gondoltok, erre van esély?
Milyen esetekben fordulhat elő, hogy a védettségi igazolvány használata is okafogyottá válik, mert azokra, akik azzal rendelkeznek, is érvényes lesz a lezárás illetve a korlátozások?
én csak azt nem értem továbbra sem, hogyha oltásostul is elkapod a veszedelmes megfázást, és tovább is adod, akkor mi a különbség az oltottak és az oltatlanok között (főleg hogy ez utóbbiak mindenhonnan ki vannak tiltva, tehát még kevesebb emberrel is találkoznak?)
(igen, persze, a kérdés költői, értem én, hogy kell egy jutalomfalat a rendes állampolgároknak, akik ha kell a gyermeküket is odadobják orvosék legújabb vicces játékához alapanyagnak.)
7,8,9 Egyet értünk de magyarázzátok ezt el az ótásra lélekszakadva futóknak XD
Azt hiszik véget ér a 3. vagy 4. ótás után a cirkusz pedig dehogyis :D
Itt nem az a cél hogy mi boldogok legyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!