Eljön még az az idő, hogy védettségi igazolvánnyal SEM mehetünk sehova?
Ahogy olvasom ezt az oldalt, sokan számítanak ősztől újabb bezárkózásra, meg lezárásokra, korlátozásokra.
Dehát ugye jelenleg a védettségi igazolványra épülnek dolgok, előbb még ahhoz lehet további szolgáltatásokat hozzákötni. De elképzeltem magam előtt, hogy menni akarok valahova és nem fogadják el a védettségi igazolványom. Mutatom bőszen, hogy pedig még van védettségi kártyám is és ennek ellenére nem tudok pl. étterembe, szállodába menni, mert lezárás van. Mit gondoltok, erre van esély?
Milyen esetekben fordulhat elő, hogy a védettségi igazolvány használata is okafogyottá válik, mert azokra, akik azzal rendelkeznek, is érvényes lesz a lezárás illetve a korlátozások?
"Viszont nem kell agódni, hogy a kórházak túltelítődnek és az emberek a földön rogynak össze, mert nem tudják ellátni őket."
Akkor biztos ehhez fogják igazítani a halálozási statisztikát.
Így van 23-as!Ha oltott lennék sem tetszene ez nekem sem,ennyi és ezt tényleg komolyan mondom.Érdekes hogy más országokban az emberek össze tudnak fogni és nem egymást köpködik és diszkriminálják,lenézik stb mert a tüntetéseken oltott és oltatlan egyaránt részt vesz Németországban is Olaszországban is ja és a franciaországot majdnem kihagytam.Ez a széthúzás csak itt Orbanisztánban divat és még adják is alájuk a lovat pfff
Hányinger az egész úgy ahogy van
Persze!Nem lehet véleményed ha nem azt hajtogatod amit ők mint Pityu a papagáj😉
A riogatásról és uszításról egymás ellen pedig már ne is beszéljünk.
Nézz itt körbe.Pár oltással kapcsolatos kérdést olvass végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!