Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak akkor ,ha...

Mit csináljak akkor ,ha elkezd valaki zaklatni?

Figyelt kérdés

22F

Már volt benne részem ,hogy egy idősebb férfi kiszemelt magánnak és évekig zaklatott.

Bizonyos okok miatt ,amit nem fogok részletezni nem támadhattam neki.

Csak vissza szólogattam neki kifinomúltan is illetve durván is ennek az lett az eredménye ,hogy még jobban rám szált.

2024. júl. 28. 09:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De mindegy ettől az országtól és a benne levő emberektől már nem várható más sajnos.
2024. júl. 28. 10:40
 12/20 A kérdező kommentje:
A továbbiakban nem fogom a válaszokat figyelni a kérdésnél ,mert értelmetlen vitába torkollott ez is.
2024. júl. 28. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmetlen vitát te okoztad saját magadnak, problémáid vannak, és kivetíted ránk. Sőt: az egész világra. Kezdj el dolgozni magadon, mielőtt élből letámadsz egy egész országot.
2024. júl. 28. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert ráadásul ebből továbbra sem derült ki, hogy miért mászott rád két pasi is.
2024. júl. 28. 11:34
 15/20 A kérdező kommentje:

Az egyiknél én sem tudom.

A másiknál elkezdett dumálni én meg felkaptam a vizet elkültem a rák.De mivel mentel így agyon vertem.

2024. júl. 28. 12:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Mindegy én nem várok sokat az itteni emberektől.

Tudom sötétek között élek ,akik még életükben sem olvastak egyetlen könyvet sem.Illetve olyanok között ,akiknek az erő a mérvadó.Akiknél ez dönti el ,hogy elfogade vagy nem.

2024. júl. 28. 12:16
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem tagadom proli vagyok én is.

De legalább bennem van annyi ,hogy leüljek tanulni,olvasni illetve esetlegesen segíteni egy két bajba jutottnak.

2024. júl. 28. 12:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindegy ,ami biztos az biztos a magyar az egy primitív,buta barbár nép
2024. júl. 28. 13:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam neked a feljelentést, de olvasva, hogy egy beszólás miatt már verekedni kezdesz, háááááát...

Neked is komoly bajod van az indulatkezeléssel, és konfliktuskezeléssel.

A zaklatás azért egy beszólásnál azért többet jelent. Ha te egy beszólás miatt feljelentést teszel, akkor kiröhögnek, de ha verekedni kezdesz, nos, az lehet garázdaság, vagy önbíráskodás is.

Szerintem nics az a beszólás, ami ennyit ér.

2024. júl. 28. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Gondolom autista vagy, fogalmad nincs a viselkedésről, a szavakat is rosszul használod...
2024. júl. 29. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!