Mit csináljak akkor ,ha elkezd valaki zaklatni?
22F
Már volt benne részem ,hogy egy idősebb férfi kiszemelt magánnak és évekig zaklatott.
Bizonyos okok miatt ,amit nem fogok részletezni nem támadhattam neki.
Csak vissza szólogattam neki kifinomúltan is illetve durván is ennek az lett az eredménye ,hogy még jobban rám szált.
Meleg vagy amugy?
Nem tudok olyan okot elkepzelni, ami miatt ne allnek ki magamert.
Ami miatt el kellene turnom a zaklatast.
Ha durvan zaklat, akkor a rendorseghez lehet fordulni, illetve nyilvanos megszegyenites is segithet.
1-es
,,Meleg vagy amugy?"
Tipikus birka magyar hozzáállás :)
Le is pontoztalak :)
Nem vagyok meleg!
Meg volt az okomr ,hogy nem mentem neki.
De egyébbként 19évesen 68kg levertem 110kg 30éves gyereket úgy ,hogy elsírta magát.
Aki erre nem képes az nem férfi.
3as, csak gratulalni tudok👏 A sajat szegenysegi bizonyitvanyod, h egyebet latsz egy sima kerdesbe. Talan homofob vagy?!
Egyebkent egy heterot sem ismerek, aki evekik elturne egy masik ferfinak, h zaklassa... furcsa, komoly indok lehet.
Az elozo valaszom utolso bekezdeset ide is beillesztheted meg.
2-es
Okés.
Akkor máskor így csinálom.
É sem hagytam magam ,mert beszológattam neki.
Csak neki menni nem mentem neki.
Már engem idegesít ez a nagy meleg elleneség ,ami itt van magyarországon.
Minden honnan ez folyik.
Minden ember figyeli a másikat ,hogy melege vagy nem idegesítő.
Munkahelyeken ez folyik,médiában ez folyik,filmekben ez folyik,sorozatokban ez folyik.
Legalább a kérdéseim alatt ne ez legyen a téma.
Elnézést kérek mindenkitől ,akit megsértettem ,de már elegem van a melegekből és az őket gyűlölő emberekből és a dumából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!