Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eleged van már ebből a melegbol?

Eleged van már ebből a melegbol?

Figyelt kérdés
Nekem már igen, rohadtul utálom, eddig nyár-fan voltam, de ezek után többet nem várom a nyarat.
júl. 27. 08:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a nagy meleget, inkább szeretem a hideget, de szerintem most teljesen tűrhető idő van. Éjszaka kellemesen hűvös volt, reggel is, nappal sem melegszik kibírhatatlan hőmérsékletűre a levegő. Persze függ attól is, hogy az ország melyik részén vagy.
júl. 27. 08:47
 2/20 A kérdező kommentje:
Ausztriában vagyok, itt megint 30 fok van és holnap is 32 fok egész héten ilyen kánikula lesz megint 😭
júl. 27. 09:53
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Imádom. Nekem ilyen klímában kéne élnem.
júl. 27. 09:54
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

Itt Somogyország szívében 33-at ír mára, ez nekem teljesen okés, tűrhető. De ami volt pár hete, 38-39 körüli hőmérséklet, napon meg még több, levegő semmi... Az katasztrófa volt.

júl. 27. 10:08
 5/20 anonim ***** válasza:
13%

Remélem még szeptemberben is lesznek 30 fok közeli hőmérsékletek. Nagyon szeretem a nyarat.

Kérdező, mit teszel azért, hogy hűtsd magad? Milyen életmódbeli változtatásokat hajtottál végre?

júl. 27. 10:28
 6/20 A kérdező kommentje:
Van klíma, több vizet iszok. Van egy 2 éves kisfiam, vele reggel 9 előtt megyünk sétálni általában 7-9ig. Utána már nem, mert túl nagy az UV sugárzás.
júl. 27. 10:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Klímánk nincs, csak egy átszellőztetehetlen házunk. Télen sem fűtünk 21 fok fölé, így ez a 32 kínszenvedés
júl. 27. 11:50
 8/20 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, neked csak ennyit jelent az életmódbeli változtatás?

Sajnálom, hogy ilyen tudatlan vagy, de segítek akkor:

Nem étkezhetsz egész évben ugyanúgy. Pl. lehet, hogy a téli hideg napokon jól esik a zsíros és olajos étel, de nem nyári kánikulában. Vannak hűtő és fűtő ételek,pl. fűszerek is. Google-be beírod és kiadja, hogy melyikben mik tartoznak. Csak szobahőmérsékletű vizet igyál. Javaslom a hidegzuhanyt ilyenkor. Ha a városban vagy, sétálj lassabban.

júl. 27. 13:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eléggé. Évek óta nehezen viselem a kánikulát, a fülledt időt, ami nálam fejfájással, nagyon erős szédüléssel jelentkezik. Orvosoknál is voltam vele, de az "ez ilyen, szokjam meg!", "legalább nem magas!" megjegyzésektől eltekintve semmivel sem kerültem előrébb.

Hét elején pár fokot esett nálunk a hőmérséklet, aminek nagyon örülök, eső viszont több, mint 1 hónapja nem volt felénk, és mindenki erősen érzi a hiányát. Növényeket is idevéve.

júl. 27. 13:19
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

Köszönjük a feleslegesen kötekedő, okoskodó, ítélkező válaszát! Nyilván a kérdező ezekkel nincs tisztában, hiszen tudatlan. Még véletlenül sem lehet arról szó, hogy nem szerette volna 10 oldalas tanulmány formájában közölni, hogy milyen óvintézkedéseket végez, amikkel védheti önmagát és családját a melegtől....

Szállj le a magas lóról, és tanulj már némi tiszteletet és alázatot!

júl. 27. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!