Váltanátok fodrászt ebben az esetben, vagy maradnátok nála?
Sziasztok!
Röviden: végre találtam egy jó fodrászt(Budapest), a hajam azóta lassan, de szépen rendbejött, kedves is, érti a dolgát.
Azonban 2 dolog nem oké:
1) mostmár vagy 3x volt olyan 1 év alatt, hogy költözött az eddigi helyről, ami nem gond, csak mindig elfelejtett előtte szólni erről.. én pedig ott vártam az eddigi helyen, majd szó szerint rohantam át, és fél óra késéssel értem be. Ez sem nagy gond mert megcsinálta, csak hát baba mellől jövök ..
2) én nem festeni/hosszabbítani járok hozzá, hanem hajvágásra és jaj kezelésre, ami nem 2 óra, hanem kb 30-40 perc hajmosással szárítással hajkezeléssel, mindennel együtt..
viszont fel éve kb olyan rossz rendszerben “rotálja” kb egyszerre a vendégeket, hogy nekem aki 30-40 perc alatt végezne is ott ülök 1,5-2 orat.. mont aki testet és vár, vagy hosszabbít.
Mert egyszerre 3-4 emberek dolgoznak ketten, ami nekik jó, meg a festetésnél is, mert ugye várni kell a festèsnél. De én simán végeznék.
Azért dilemmazok, mert amúgy szimpatikus nő és ragaszkodó vagyok, meg ugye bizalmi kérdés is egy jó fodrasz.. de most emiatt talaltam ugyanilyen hajkezelés van több is, a hajam fokozatosan van levagva és ennyi…
Ti maradnátok, vagy ilyenek után máshoz mennétek?
Mennék, nem a nosolyáért jársz oda.
Egy keratinos vagy akármilyen hajkezelés nem olyan, mint egy szőkítés vagy akármi, amit nem bízol rá másra.
Aki itt lepontozott, az jól van?
A kérdező nyilván nem elégeddtt azzal amit kap, és azért egy fodrász nem olyan ritkaság, hogy esdekelni kelljen a kegyeiért.
Ez a szalon amúgy is úgy néz ki, hogy túl van telítve, van elég vendég, nem fog hiányozni nekik.
Én az elmúlt 5 évben 6 fodrászt hagytam ott, különbözö okok miatt. Az egyik durva volt a hajammal, a másik rosszindulatúan pletykált a kliensekrõl más kliensek előtt, a harmadik beistmerte, hogy nem tudja mit csináljon a hajtípusommal.
A bizalmi viszony miatt pont nem maradok olyan helyen, ahol nem vagyok 100% elégedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!