Miért? Pont én?
Sajnálom hogy ez történt veled, tényleg. Az baromira elkeserítő lehet. Nem is nagyon lehet ezzel mit kezdeni, ha megvan a baj, akkor már nem lehet visszaforditani az időt.
Szurkolok hogy megtalálják legalább!
Csak egy újabb "apróság" aközül a sok ezer közül, amik mutatják milyen féreg kormányunk van, hogy az ilyen tetű bűnözőket támogatják (sok más egyéb bűn mellett), és téged vesznek elő ha esetleg megpróbálod visszaszerezni ami a tiéd.
Lehet itt jönni rasszizmussal meg előítéletekkel, de talán nem véletlen hogy a bűnözők 90%-a kb. ezek közül kerül ki, és semmi hajlandóságuk sincs a normális, tisztességes életre, az integrálódásra egy normális társadalomba. Csak a bűnözés meg a segély. Persze mindegyik szül 20 gyereket. Nem nagyon értem mi miatt kell ezt eltűrni, senki nem gondol bele ez hova fog vezetni?
Remélem meglesz a motorod, arra azért ne fogadj hogy az elkövető bármit is kap, "jááj biztosúr otthon vár a 20 puja", azonnal el lesz engedve szó nélkül.
Ne reménykedj!
Stílusosan Május 1-jén lopták el a vizsgára teljesen felkészített gépkocsinkat és már az első kontakt alkalmával kihátrált minden mögül az első rendőr a létük értelme mögül azzal, hogy azt már illegális bontókban sem fogják megtalálni!
Kis idő múlva jött is tömeges legyártásra és kiküldésre rendszeresített "határozat" a nyomozás megszüntetéséről.
Többek között ez az élményem is hozzájárultak annak idején ahhoz, hogy ilyen és ehhez hasonló dalokat irkáltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!