Miben hiszel? Mi az amiről úgy gondolod, létezik, valós?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül istenre gondolok, de akár arra is, bármilyen formában, vagy ahogy te hiszel benne, írd le kérlek. De akár karma, sors, vonzás törvénye, párhuzamos univerzumok, bármi jöhet!júl. 22. 13:22
1/12 anonim válasza:
Én a sorsban hiszek, vagyis abban, hogy minden úgy alakul, ahogy annak lennie kell. Ha rossz dolog történik velem, azt is úgy fogom fel, hogy ez egy feladat amivel meg kell küzdenem, mert ebből tanulhatok, vagy valami pozitív irányba vezethet engem. Nem tudom mennyire normális ez, de én így élek.
2/12 anonim válasza:
A természetnek van egy rendje, és ennek törvényeit az ember csak ideig-óráig képes kijátszani. E civilizációnak is le fog áldozni, ahogy az előzőeknek.
4/12 anonim válasza:
Hmm talán a vérsas! Igen a vérsas határozottan létezik
5/12 anonim válasza:
Önmagamban, és abban, hogy minden okkal és pont akkor történik, amikor kell. Legyen az rossz, vagy jó.
6/12 anonim válasza:
Csak abban hiszek ami előttem van amit látok ami kézzel fogható ami megtörténik.
7/12 anonim válasza:
Az életünkkel el kell számolni odaát,legalábbis remélem.
8/12 anonim válasza:
Hiszem, hogy:
Nyugodtan b*tathatja egyik embera másikat, mert a sors az "ilyeneket" is megtalálja, csak nem veszi észre, hogy a végén a sok b*tatás miatt lett rákos, egyéb betegséggel megáldott lúzer az egyed.
10/12 anonim válasza:
A csokoládé fagylaltban, mert az valós! 🍨😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!