Miért kegyetlenek az emberek?
Figyelt kérdés
júl. 19. 22:32
2/6 anonim válasza:
Engem is megakarnak, pedig vagy 180-nal több az IQ-m, mint neked. Aztán mégis százszor több jogod van, mint nekem akármikor.
3/6 anonim válasza:
Fiatalként nem is nagyon gondolkoztam, amikor lehetett, megcsináltam mindent, amit csak kértek, ami nem ártott másnak, és hasznos volt. Nem voltam útban senkinek. Képtelen voltam bárkit is megölni, amikor 16 éves koromban felhozták az osztálytársaim, azt sem tudtam miről beszélnek. Mégis, ők ki akartak nyírni. Nem akartam gyári munkánál többet, mégis, ott sem dolgozhatok. Jó ember vagyok, mégsem volt soha jogom semmihez.
4/6 anonim válasza:
Aki az, az meg van keseredve, szar az élete, és így vezeti le a saját frusztrációit.
6/6 anonim válasza:
Vagy olyan emberek közt nőttek fel, akik így viselkedtek (velük), így eltanulták ezt, vagy az élet, a negatív tapasztalataik tették őket ilyenné. Megkeseredtek, frusztráltak, amit így adnak ki magukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!