Mi volt életed legnehezebb korszaka és hogyan sikerült túljutnod rajta?
22 körül voltam, 2-3 naponta bőgve aludtam el, annyira gyilkolt a depresszió.
Elmentem pszichiáterhez, odab__ott nekem 4 féle ideggyógyszert, ettem, mint a francia drazsét, de kihúzott a szarból.
Most is kezelés kellene, de más ok és más tünet miatt, de ez nem releváns.
F/32
Albérletezés?
Én egy munkásszállón lehúztam vagy 3 évet, ahol 3 wc volt egy folyosónyi melósnak.
Vegyél ki szobát, vagy munkásszállást, egyből felére ugrik az ára.
És vannak szállást is fizető gyári melók, lehet költözni is, messzire.
Borsodból jöttem el, ugyanígy a semmiből kezdtem, tudom, mit írok, tömény tapasztalat, most saját házam van egy évtized alatt (saját, nem a banké).
Évek óta lottózok.Pénteken mindig feladom az eurojackpot 5 és 6 lottót.
Amikor ez történt rengeteg meló volt időm se volt otthon figyelni mindenre.Péntek este hazaértem ruhákat beledobtam a gépbe.Benne voltak a lottószelvények.Elfelejtettem kivenni.Asszony kimosta majd mikor teregette ki mondta hogy szétáztak a szelvények.Este az eurojackpoton kihúzták a számokat és bár ne láttam volna amit akkor mutatott a netes oldal.
Hétfőn adtam be a válást iszonyatosan mérges voltam az asszonyra az az estét inkább nem írom de olyan veszekedés volt hogy elrohant otthonról és hazajönni sem mert az anyjáéknál aludt egész hétvégén.Majd hétfőn mikor hazajött mondtam neki válunk és költözhet is végleg innen.
Az életmódváltásom első évei, azok voltak a legnehezebbek.
Elég komoly étkezési zavarom volt. Életmódot váltottam, nagy fogyás és egészség javítási célzattal. Rengeteg munkával, sok szenvedéssel és küzdelemmel, de Sikerült:)
Nagyon komoly kapunyitási pánikom, szorongásom és egyúttal depresszióm is volt, amik úgy 21 éves korom körül jöttek ki először és elég nagy vehemenciával. Pszichológussal és természetgyógyásszal sikeredett kievickélni belőle, de nagyon nem volt egyszerű, 2x vissza is estem beléjük, viszont szerencsére azok már korántsem voltak annyira vészesek, mint az elsőnek említett alkalom.
Kicsit most is, immáron lassan 24 évesen, kezd megint visszajönni az egész.. de most annyiban jobb, hogy több ember van körülöttem, akikre számíthatok is, így nem kell annyi mindent magamban tartanom, elnyomnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!