Furcsa hogy valakinek az a nap legnehezebb és legkellemetlenebb része amikor haza kell menni a munkából? Meg a lefekvés este
A hazautat én is utálom, állandóan késnek a vonatok, tömeg van és mindig nehéz a csomagom.
Szerintem nem furcsa ha valakinek nem ez a kedvence. :D
Attól függ.
Ha az utazást utálja, az egy dolog.
Ha arról van szó, hogy nem akar otthon lenni, az elég szar.
A lefekvés kérdése is ilyen. Miért nem akar lefeküdni? Mert nem tud aludni? Vagy mert úgy érzi nem végzett el dolgokat amiket el kellett volna?
Szerintem ez attól függ, kikkel, hol élsz, hova térsz haza.
Nekem egy panellakásom van amiben folyton büdös szag jön át a körülöttem lakóktól, valami masszív fürdetlen csöves szag, cigiszag, kajaszag keveréke. Ha bezárom az ablakot feljön a szellőzőn, ha kinyitom bejön az ablakon. Ráadásul zajos is az egész.
Nyilván utálom mint a szart, ami nem arra ösztönöz, hogy siessek haza.
Mondjuk nekem korábban sem volt okom hazasietni, utoljára gyerekként szerettem ha dolgoztak a szüleim és kicsit enyém volt a ház.
Felnőttként sokáig éltem lakótársakkal, az azért nem saját otthon érzés. Innentől kialakult bennem, hogy nem kötődöm a helyhez, és sokkal szívesebben vagyok bárhol.
Plusz se barátaim, se párom, az itthon eltöltött időm nagyja abból áll, hogy gépezek, filmeket nézek, meg gyakorizom. Ezt bárhol tudom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!