Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valójában nincs is meleg?

Valójában nincs is meleg?

Figyelt kérdés

Kezdek hozzászokni a 40-50 fokhoz. Nem is igazán zavar/nem terhel meg.

Ami valójában zavar az az izzadás. Bár szerintem ha leizzadok, az is valójában másokat zavar, nem engem.

Azért a tűző napon végzett munkákat én most hanyagolnám. Az már nekem is sok...

Szóval nem a meleggel van a baj, hanem azzal hogy augusztus-szeptember környékén mindenki kabátban lesz a 20 fokban. Váltakozik így nem lehet véglegesen hozzászokni.

Télen meg a 20 fok már túl meleg.

Nem lehet hozzászokni, folyamatosan változik...

júl. 16. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Klímás szobában nekem se lenne megterhelö.
júl. 17. 01:02
 22/25 anonim ***** válasza:

Amúgy azt én is érzem hogy kezdem megszokni, mármint éjjel 24 fok van, egy hete még ettől haldokoltam, mostanra már megszoktam és kellemesnek érzem (a napközbeni harminc-x fokhoz képest legalábbis)...

Ettől függetlenül nyilván brutál hőség van, ha nem kő alatt élsz akkor tudod hogy rekordok dőlnek folyamatosan, piros riasztás, harmadfokú riadó stb.

júl. 17. 11:14
 23/25 anonim ***** válasza:
1 fokot hűt vissza a szobám, nekem már ez is valami! 😮‍💨🙏
júl. 17. 16:09
 24/25 anonim ***** válasza:

"Tinaaaaaaaaaaa"

Beszólogat privátba, mert napszúrást kapott, aztán rögtön le is tilt, mert annyira be van kakilva hogy szétszedem. :P

júl. 17. 19:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem a hőmérséklet szamit hanem a páratartalom
szept. 5. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!